2
Košarka

FIBA LIGA ŠAMPIONA: Mega i FMP predstavljaju Srbiju

Objavljeno: 23.06.16 u 15:08

Košarkaški savez Srbije (KSS) prijavio je Mega Leks i FMP za FIBA ligu šampiona u sezoni 2016/2017, objavljeno je danas na sajtu KSS.

S obizorm na to da će Crvena zvezda naredne sezone učestovati u Evroligi, a da Partizan nije prihvatio učešće u FIBA Ligi šampiona, prijavljeni su Mega Leks (treće mesto u nacionalnom šampionatu, drugo mesto u regionalnoj ligi, osvajač Kupa Radivoja Koraća) i FMP kao četvrti u nacionalnom šampionatu.

Konačnu odluku o učesnicima u FIBA Lige špampiona donece Bord ovog takmicenja 29. juna.

KUPIO IH ZA SVA VREMENA: Dejan Milojević još jednom oduševio Grobare izjavom o Zvezdi (VIDEO)

0
0

2 Komentara

  1. ..jadan je taj KSS na celu sa zutim predsednikom, a jos smo jadniji KO nas predstavlja..mada, fmp je dugogodisnji k. klubic sa „tradicijom“ i PP-Aparatom u vitrinama namenjenoj za „trofeje“ (posto salu za TU namenu prisvaja IM drugi „tim“..), a i samim ucescem u „Ligi Sampiona“ Coks dobija priliku da se OSAMOSTALI SA SVOJIM KLUBOM ( da svoju KAZNU i „OBAVEZU“ prema premijer klubu-ZAVRSI), a bitisanje sa mutantom prepusti drugom-sicVE&Co. !!! Dotakli smo dno, a „PAKAO“ se debelo nazireeee

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter