11
Košarka

FOTO: STARSPORT

‘GOTOV JE’: Nikola Janković slučajno isprovocirao Delije, a oduševio Grobare (VIDEO)

Objavljeno: 22.05.16 u 16:16

Možda je ovim potezom košarkaš Mega Leksa pokazao za koga navija i ujedno dospeo na ‘crnu listu’ navijača Crvene zvezde.

Naime, Nikola Janković je na konferenciji posle poraza od Partizana prokomentarisao utakmicu, a zatim i najavio pripremu njegovog tima u polufinalu sa – FMP-om!

Odmah na prvu je smehom reagovao trener Dejan Milojević i ispravio ga da ih u polufinalu najverovatnije čeka Crvena zvezda, na šta je trener Mega Leksa rekao da je Janković ‘sada gotov’.

BEZ KALKULACIJA NA PRVO MESTO: Partizan slomio Megu u reviji sjajnih poteza (FOTO) (VIDEO)

To je izazvalo opšti smeh u sali, ali i aplauz prisutnih novinara i ljubitelja kluba koji su to prokomentarisali rečima da košarkaš Mega Leksa nije mnogo pogrešio.

Deo Nikolinog lapsusa možete videti na 0:52 priloženog snimka:

(Izvor: youtube / MIster MVP)

Inače, na jučerašnjem meču između Partizana i Mega Leksa Nikola Janković nasmejao je publiku u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ kada je sa linije penala promašio ceo obruč:

(Izvor: youtube / Ja sam Deo Partizana)

0
0

11 Komentara

  1. koliko idiota ovde ima no ciganska posla ni stida ni srama lopov je lopov nema obraza prosto je ciganska posla kalasture smrdi vam iz usta

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa da li je namerno ili ne nije nama ni važno.Svakako će dobro upamtiti kada dođe meč sa Zvezdom,ubedljivo najboljim timom u regionu.A i u najboljih 8 klubova na starom kontinentu,

    0
    0
    Odgovori
  3. Ja ove godine opet cele zime i proleca gledam zvezdu u euro ligi a vi nastavite da se smejete po konferencxijama za stampu.HAHAHAHA

    0
    0
    Odgovori
  4. Bravo i sta sad… Ocigledno nisi dobro podneo praz u finalu ABA lige …. Umesto sto pomnogo kenjas bolje idi i veybaj bacanja bananoglavi

    0
    0
    Odgovori
  5. Nas ste prozivali da zivimo u proslosti, doduse nasoj proslosti, ali sad vi grobari zivite u proslosti, ali tuga je jos veca u tome sto zivite u zvezdinoj proslosti a ne svojoj. Al cisto grobari da bi bili u toku, ovo je ona zvezda od 45 clan sd crvena zvezda, prvi klub sa ovih prostora koji je uzeo evro trofej.

    0
    0
    Odgovori
  6. Kucam na vrata Malog Kalemegdana i pitam:Da li ku**a jos uvek tu stanuje? Odgovaraju mi :ne,ne stanuje vise tu,idi u Zeleznik,tamo umire,tamo gasi se!

    0
    0
    Odgovori
  7. …. .!. XXAAXXAA .!. BRAVOOO NIKOLA GROBARCINO, BRAVO MILOJE, SPRDAJTE SE SA MUTANTOMMMMM .!. XXAAXXAA .!. NE VADIIIIIII

    0
    0
    Odgovori
  8. „GOTOV..“..?? „Gotov“ je kao i sto su GROBARI „gotovi“ u prethodnih POLA VEKA, sto kao igraci, sto kao navijaci Svetinje KKP !!! Nikola je samo PISMEN i dobro informisan covek (za ovo drugo mu i nije potrebna neka VELIKA informisanost, da bi znao ISTINU), posto I NA OGLASNOJ TABLI U Zelezniku JASNO PISE: NEMA JE (KKCZ) VISE…!!! .!. XXAAXXAA .!. PANTERIIIII ISTINA BOLIIIIII, IZRENTIR’O VAS JE COKSSSSSSS .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  9. „GOTOV..“..?? „Gotov“ je kao i sto su GROBARI „gotovi“ u prethodnih POLA VEKA, sto kao igraci, sto kao navijaci Svetinje KKP !!! Nikola je samo PISMEN i dobro informisan covek (za ovo drugo mu i nije potrebna neka VELIKA informisanost, da bi znao ISTINU), posto I NA OGLASNOJ TABLI U Zelezniku JASNO PISE: NEMA JE (KKCZ) VISE…!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter