1
Košarka

FOTO: STARSPORT

JURE MILIONE: Kvinsi Miler i Markus Vilijams ponovo u istom timu! (FOTO)

Objavljeno: 05.05.16 u 16:29

Biće velike uzdanice u svojoj novoj ekipi.

Srećom po navijače Crvene zvezde, to bar za sada, ne znači odlazak Kvinsija Milera iz njihovog voljenog kluba. U pitanju je čuvenu TBT  turnir na kom će Miler nastupiti zajedno sa Markusom Vilijamsom u ekipi Merilenda.

Bivši i sadašnji ljubimac Delija učestvovaće na trećem izdanju ovog košarkaškog turnira koji se ovog leta igra za veliku nagradu od dva miliona evra, duplo više u odnosu na prošlu godinu.

MAGIJA TEODOSIĆA: Potez zbog kojeg sudije nisu videle korake (VIDEO)

Kako je objavljeno na sajtu thetournament.com, Miler i Vilijams će biti u ekipi sa još 10 odličnih košarkaša, među kojima su i centar CSKA Kajl Hajns, Rob Lauri (Alba), Redži Holms (Le Man), Deni Agbelese (San Sebastijan), Džef Alen (Hapoel Tel Aviv)…

Potrebno je da navijači glasaju putem sajta, da bi se ekipa našla u konkurenciji 12 timova.

Screenshot_2Screenshot_1

Titulu prošle godine osvojila je ekipa pod nazivom ‘Prekookeanska elita’. Turnir se igra u četiri grada, Los Anđelesu, Šarlotu, Čikagu i Filadelfiji, zatim drugi deo takmičenja u Filadelfiji i Njujorku, da bi se finale igralo 2. avgusta.

NA POTEZU JE FIBA: Đilas doneo dobre vesti za Srbiju, ali katastrofalne za Partizan!

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter