0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

NAJBOLJI U EVROPI: Dva Srbina i Zvezdin ‘gromovnik’ u idealnom timu Evrolige (FOTO)

Objavljeno: 04.05.16 u 19:33

Košarkaški portal ‘Eurohups’ objavio je svoju idealnu ekipu ovogodišnjeg izdanja Evrolige.

Pomenuti portal je izdvojio 10 igrača koji su obeležili još uvek aktuelnu sezonu. Među tim košarkašima našla su se i dva srpska reprezentativca i predvodnika ‘orlova’ Miloš Teodosić i Bogdan Bogdanović.

Svoje mesto zauzeo i krilni košarkaš Crvene zvezde Kvisni Miler, košarkaš koji je ove sezone jedan od najzaslužnijih za plasman crveno-belih u četvrtfinale elitnog takmičenja.

‘ARMIJA’ DOMINIRA EVROLIGOM: Tandem Moskovljana pokupio prestižne nagrade (VIDEO)

Takođe, pored njih tu su još i Nando De Kolo i Kajl Hajns iz CSKA, Malkolm Dilejni i Entoni Rendolf iz Lokomotive, Darijus Adams i Janis Burusis iz Laboral Kuće i centar Fenerbahčea Ekpe Judo.

Teodosić je bio najbolji strelac za TOP 16 faze, a ukupno je na 26 utakmice imao po 16,3 poena i 5,6, asistencija. Bogdanović je imao 11,7 poena po meču, tri asistencije i 3,2 skoka, dok je Kvinsi Miler bio nešto efikasniji sa 14,1 poen, 5,7 skokova i 1,5 blokada po meču.

KOM OPANCI, A KOM OBOJCI: Bartomeu najavljuje suđenje sa FIBA

Fajnal-for Evrolige igra se od 13. do 15. maja u Berlinu, a u polufinalu CSKA se sastaje sa Lokomotivom, a Fenerbahče sa Laboral Kućom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter