0
Košarka

FOTO: TWITTER

NBA (PLEJ-OF): Marjanović učestvovao u veličanstvenoj pobedi Sparsa nad Durentom i drugarima (VIDEO)

Objavljeno: 01.05.16 u 08:49

U prvom meču polufinala „Zapada“, San Antonio je na svom terenu deklasirao Oklahomu 124:92.

Iako su je mnogi očekivali, neizvesnosti u ovom meču nije bilo nimalo. Već sredinom prve četvrtine Sparsi su napravili seriju 20:4 i tako nagovestili prvi korak ka finalu „Zapada“. Na kraju prvog dela igre bilo je 43:20 u korist „mamuza“. U drugoj četvrtini ništa novo. Sparsi su ponovo dominirali i preko raspoloženog Oldridža su povećali prednost za deset poena – 30:20. San Antoniju je pripala i treća četvrtina, te su pred poslednjih 12 minuta ušli sa prednošću 105:66. To je minutažu dalo i srpskom gorostasu Bobanu Marjanoviću da osam minuta provede na parketu. Oklahoma je uspela samo da „ublaži“ poraz – 124:92.

NIJE FER: Marjanović bi i sledeće sezone mogao da bude u drugom planu, evo i zbog čega…

(Izvor: YouTube/Prince Of Persia)

Srbin je postigao četiri poena za Sparse, imao je pet skokova i dve blokade. San Antonio do pobede je vodio Oldridž sa neverovatnih 38 poena i šest skokova, Leonard je ubacio 25, a razigran je bio i Grin sa 18 poena. Sa druge strane vedete su podbacile. Pre svih Durent koji je postigao ispodprosečnih 16 poena, a Vestbruk svega 14. Na nivou je bio samo Španac Ibaka sa 19 poena.

NBA, PLEJ-OF: Oklahoma prošla, Šarlot i Portland izjednačili (VIDEO)

HotSport svim čitaocima našeg portala i pravoslavnim vernicima čestita Vaskrs.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter