4
Košarka

FOTO: TWITTER

NIJE FER: Marjanović bi i sledeće sezone mogao da bude u drugom planu, evo i zbog čega…

Objavljeno: 29.04.16 u 16:09

Navijači San Antonija su se ponadali da bi Boban Marjanović sledeće godine mogao da dobije veću minutažu posle „penzionisanja“ Tima Dankana.

Ali… Boban Marjanović bi mogao da ostane u drugom planu kod Grega Popovića. Zašto? Zato što su Sparsi pripremili pojačanje u slučaju da Dankan ode u penziju. Naime, želja „mamuza“ je veteran Pau Gasol.

PAU GASOL: Daleko je Barselona!

– Čuo sam spekulacije da bi ja mogao da preuzmem „štafetu“ od Tima Dankana. Ipak, treba sačekati i videti njegovu odluku oko toga hoče li se penzionisati. Mnogo ga poštujem. Moram priznati da bi bilo interesantno da karijeru nastavim u Sparsima, sviđa mi se ta franšiza, igraju lepu košarku – istakao je Gasol.

‘METLA’ ZA MEMFIS: Marjanović dominirao pod obručima, zakucavao… (VIDEO)

U slučaju da do transfera dođe, Boban Marjanović bi ponovo bio treći centar, pošto mesto „petice“ u prvoj petorci pripada Oldridžu. Ko zna, možda Bobinator u sklopu nekog trejda završi u Čikagu…

0
0

4 Komentara

  1. Kakvi ste vi sabancine! momak je nas i igra u Nba. AKo ga negde prebace tek onda ce da pokida i prskati po njima kad god se sretnu. Srpski inat je cudo. Veliki pozdrav normalnim ljudima i ljubiteljima najlepseg sporta na svetu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Kako NIJE FER….? Pa nije NBA Cokijeva i Vuckova liga,pa da radite sto vam je volja. Igrace ako vredi, nece u suprotnom i to je to

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter