0
Košarka

FOTO: STARSPORT

NAVIJAČI SU REKLI SVOJE: Zbog koga Bogdan Bogdanović nije spavao noćima? (VIDEO)

Objavljeno: 30.04.16 u 14:32

Gde god da ode, Bogdan Bogdanović ulazi u srca navijača, a posle Partizanovih, zauzeo je posebno mesto i kod pristalica Fenerbahčea.

Tako su navijači u Istanbulu, ne samo Fenera, već i Bešiktaša, pokazali šta misle o srpskom reprezentativcu. Taj video pogledajte OVDE.

Bogdanović je u izjavi za Sportski Žurnal objasnio zbog kog igrača nije ‘normalno’ spavao u poslednjih mesec dana, baš kada se ‘lomi’ sezona.

– Zbog Kobijevih 15 poslednjih utakmica sam ustajao rano ujutru. Moraos am da legnem oko 12 da bih se probudio rano i gledao finiše. Koliko samo nisam imao sreće. ‘Ajde što neću igrati nikada protiv njega, nego što nisam mogao ni celu oproštajnu utakmicu da odgledam. Bila je pred drugu utakmicu plje-ofa protiv Reala. Legao sam rano, odspavao do sedam, onda odgledao drugo poluvreme i nastavio da spavam. OK sam se osećao to veče na parketu – istakao je Bogdan.

UMESTO U ZVEZDU IDE U ŠPANIJU: Bivši Partizanovac odlazi u Endesa ligu

Bogdan, kao ljubimac Grobara, naravno da prati i dešavanja u svom bivšem klubu.

– Poslednja dva meseca i nisam baš nešto pratio Partizan. Nije imalo šta da se prati. Novica se vratio, vidim neku sliku, rezultat prijateljske utakmice – jasan je bio Bogdanović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter