4
Košarka

FOTO: STARSPORT

UMESTO U ZVEZDU IDE U ŠPANIJU: Bivši Partizanovac odlazi u Endesa ligu

Objavljeno: 30.04.16 u 09:44

Još jedan bivši srpski reprezentativac karijeru nastavlja u španskoj Endesa ligi.

Kako je prvo najavio italijanski novinar Đuzepe Macone nekadašnji košarkaš Partizana Đorđe Gagić postaće novi igrač Tenerifa.

BRUKA: Bivši kapiten i ljubimac navijača Partizana vozio pijan pa napao novinare! (FOTO) (VIDEO)

Srpski centar je ovu sezonu proveo u redovima italijanskog Brindizija za koji je u proseku beležio 7,8 poena i 4,6 skokova po utakmici.

A tokom jutra se oglasio i poznati menadžer Miško Ražnatović koji je potvrdio ovu vest.

Podsećamo da je Gagić tokom prethodne sezone napustio redove Partizana i da se tada spominjala mogućnost njegovog prelaska u redove Crvene zvezde od čega na kraju nije bilo ništa.

VELIKA ČAST: Hoće li Stefan Jović u odabrano društvo?

0
0

4 Komentara

  1. kako dajete glupe naslove,zbog cega bi on dosao u Zvezdu???Ili zbog cega bi Zvezda zelela njega????Razmislite malo….

    0
    0
    Odgovori
  2. Ni slucajno ovog neotesanog seljacinu u Zvezdu,sta misli o Zvezdi pokazao je gestom kada je igrao protiv nje,da kos okrene se prema navijacima i hvata se za medjunozje majmun nevaspitani…Osetice sta su i ko su Delije cim prvi put bude igrao protiv Zvezde,ako i bude igrao vise ikad protiv nas jer cepanice kao on obicno zavrse u nekoj beton ligi…

    0
    0
    Odgovori
  3. Naravno da nije bilo ništa od njegovog dolaska u Zvezdu jer je tu priču pustio čuveni demagog i prodavac magle,baron Vujošević.Samo da bi napao Zvezdu,jer su ga tamburali gde su stigli i nikako sportski nije mogao da podnese poraz.Svesrdno mu je u tome pomagao i ostrašćeni navijač-novinar,Tegetlija,pustajući priču u etar i time zloupotrebljavao SOS TV u privatne svrhe,kao mnogo puta do sada u svojim poznatim emisijama SOS partizan i ZONA partizan.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter