0
Košarka

FOTO: NBA

NBA, PLEJ-OF: Veliki preokret Toronta, Atlanta na korak od polufinala (VIDEO)

Objavljeno: 27.04.16 u 08:46

Samo dva meča plej-ofa NBA lige odigrana su prethodne večeri, a u oba su trijumfe odneli domaći timovi koji su došli do prednosti od 3:2 posle petih utakmica.

Veliki preokret viđen je u Torontu gde je domaći tim u duelu sa Indijanom nadoknadio veliki minus preokretom u poslednjoj četvrtini (25:9) za konačnu pobedu od 102:99.

Imali su gosti 15 poena viška posle prve deonice (35:20), na poluvremenu devet, a na kraju treće četvrtine 13 poena suficita. Sve to nije im bilo dovoljno da na kraju dođu do brejka te će sada morati najpre da izjednači, a potom eventualno u sedmom meču dođe do konačnog trijumfa.

OSTVARILE SE NAJCRNJE SLUTNJE: Blejk Grifin završio sezonu, Kris Pol odsustvuje do daljnjeg

Najbolji akter meča bio je Demar DeRozan koji je postigao 34 poena za domai tim, a pored njega još četiri igrača su imala dvocifren učinak od kojih je najefikasniji bio Kajl Lauri sa 14 poena.


(Izvor: Youtube/Ximo Pierto Final)

Atlanta je do nogu potukla Boston Seltikse pred svojim navijačima i to pre svega odličnom igrom u drugoj i trećoj četvrtini za konačnih 110:83.

VELIKI UDARAC ZA KLIPERSE: Kraj sezone za Krisa Pola?

Čak 12 igrača domaće ekipe se upisalo u strelce, a najefikasniji među njima su bili Skot sa 17 odnosno Bejzmor i Tig koji su dodali po 16. Na drugoj strani Tarner je ubacio 15, a pored njega dvocifreni su bili samo još Krauder i Smart sa po 10.


(Izvor: Youtube/Ximo Pierto Final)

[stextbox id=“hotsport_text_box“]
NBA, plej-of 1. kolo

Rezultati:
Toronto – Indijana 102:99 (3:2 u seriji)
Atlanta – Boston 110:83 (3:2)

Četvrtak, 28. april
02.00 Majami – Šarlot
04.00 Los Anđeles Klipers – Portland
04.30 Golden Stejt – Hjuston
[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter