0
Košarka

OSTVARILE SE NAJCRNJE SLUTNJE: Blejk Grifin završio sezonu, Kris Pol odsustvuje do daljnjeg

Objavljeno: 26.04.16 u 23:50

Košarkaš Los Anđeles Klipersa Blejk Grifin neće igrati do kraja sezone zbog povrede noge, saopštio je večeras njegov klub.

Grifin se povredio tokom četvrte utakmice plej-ofa protiv Portlanda, a danas je išao na preglede magnetnom rezonancom, na kojima je utvrđeno da je obnovio povredu tetive kvadricepsa u levoj nozi. On će biti spreman za početak priprema sledeće sezone.

Grifin se prvobitno povredio 25. decembra u meču protiv Lejkersa, zbog čega je propustio 41 utakmicu. On je u četiri plej-of utakmice imao prosek od 15 poena, 8,8 skokova i četiri asistencije. Tokom regularnog dela sezone imao je prosek od 21,4 poena, 8,4 skoka i 4,9 asistencija.

VELIKI UDARAC ZA KLIPERSE: Kraj sezone za Krisa Pola?

Klipersi su saopštili i da je startnom pleju Krisu Polu danas operisana desna šaka da bi se sanirao lom koji je pretrpeo u trećoj četvrtini utakmice sa Portlandom, igrane noć ranije. Za sada se ne zna koliko će Pol odsustvovati.

Klipersi su vodili sa 2:0 u seriji, ali je Portland izjednačio na 2:2.

NBA, PLEJ-OF: Oklahoma prošla, Šarlot i Portland izjednačili (VIDEO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter