0
Košarka

NBA: Boston posle produžetka do pobede, Klivlend ‘počistio’ Detroit (VIDEO)

Objavljeno: 25.04.16 u 09:01

Pored ‘metle’ San Antonija za Memfis i pobede Golden Stejta u senci povrede Karija, odigrana su još dva meča u NBA ligi, a pobede su zabeležili Boston i Klivlend.

Zahuktavaju se plej-of serije u NBA ligi, a vrlo interesantno biće u duelu između Atlante i Bostona, koji je i noćas pokazao  da se neće predavati bez borbe. I ne samo to, još kako su Seltiksi pokazali da mogu da pariraju Houksima.

U njihovom četvrtom meču u Bostonu, videli smo paklenu utakmicu uz veliki preokret domaćina i povratak od čak minus 16. Toliko je bilo u finišu drugog poluvremena, a najzaslužniji za toliki ‘kam-bek’ jeste Ajzea Tomas, koji je sasuo 28 poena i od čega pet odlučujućih u produžetku do kog je odveo prethodno Seltikse.

‘METLA’ ZA MEMFIS: Marjanović dominirao pod obručima, zakucavao… (VIDEO)

Pored njega odličan je bio i Markus Smart sa 20 poena, dok je na drugoj strani u timu Atlante fantastičan bio Pol Milsap sa neverovatnih 45 poena, ali nedovoljno da ceo tim to kruniše pobedom. Stoga je trenutno rezultat u seriji 3:3.

(Izvor: youtube / NBA Conference)

U drugom meču Klivlend se dosta mučio protiv Detroita, ali je na krilima Kajrija Irvinga uspeo da dobije i četvrti meč u seriji i tako ‘metlom’ počasti Pistonse, koji ipak nisu mogli protiv boljeg od sebe.

Irving je imao 31 poen, od čega 20 u drugom poluvremenu, a trojka u poslednjem minutu bila je ključna da tas na vagi pretekne na stranu Kavalirsa. Za njegovu igru, reči hvale imao je i najbolji igrač Klivlenda, Lebron Džejms.

– U našem timu nije važno ko daje najviše poena, samo želimo pobede, ali činjenica je da je Kajri bio sjajan tokom cele serije, baš kao i Lav, tako da sam ja mogao da se fokusiram na druge stvari kao što su skokovi, uključivanje saigrača u igru i odbrana – rekao je Džejms.

GOLDEN STEJT NAPRAVIO ‘BREJK: Teška povreda Stefa Karija! (FOTO) (VIDEO)

‘Kralj’ je imao 22 poena, dok je u domaćem timu Markus Moris postigao 24, a Tobajas Heris 23 poena.

(Izvor: youtube / NBA Conference)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter