0
Košarka

FOTO: twitter.com/SportsCenter

GOLDEN STEJT NAPRAVIO ‘BREJK: Teška povreda Stefa Karija! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 25.04.16 u 00:14

Izgleda da je Hjuston baš malerozan za Stefa Karija, pošto je doživeo treću povredu protiv Roketsa.

Tokom četvrte utakmice četvrtfinala zapadne konferencije u NBA ligi između Golden Stejt Voriorsa i Hjuston Roketsa, Stef Kari treći put doživeo je povredu protiv ovog tima.

Posle teškog pada na leđa prošle godine, a onda i povredi zgloba u prvom meču aktuelne serije, večeras je Stef Kari doživeo novu povredu, ovog puta kolena.

‘METLA’ ZA MEMFIS: Marjanović dominirao pod obručima, zakucavao… (VIDEO)

Naime, prilikom bezazlene odbrane, najbolji košarkaš NBA lige je proklizao i tu je došlo do teže povrede zbog koje se Kari nije vraćao na parket.

A onda je stigla potvrda da za njega nema povratka na parket…

Kasnije je Golden Stejt, i bez najboljeg igrača, došao do ubedljivog trijumfa od 121:94 i ‘brejka’ kojim je serija ponovo vraćena na njihovu stranu.

Klej Tompson je bio najefikasniji u odsustvu Karija sa 23 poena, dok je 22 ubacio prošlogodišnji MVP finala Andre Iguadala. Na drugoj strani, Dvajt Hauard je imao 19 poena, dok je Džejms Harden podbacio, iako je imao dabl-dabl od 18 poena i 10 asistencija.

Sledeći meč ove serije igra se u noći između srede i četvrtka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter