40
Evrokup

FOTO: STARSPORT

GOTOVA STVAR: Partizan doneo konačnu odluku!

Objavljeno: 21.04.16 u 10:44

Sada je nešto jasnije šta možemo očekivati u krajnjem raspletu velikog problema koji poslednjih nedelja potresa srpsku košarku.

Posle jučerašnjeg sastanka predsednika Pekovića sa prvim čovekom KSS, a zatim i najavljene ostavke Dragana Đilasa moglo se naslutiti – Partizan neće odustati od svojih principa, čak i po cenu scenarija iz Litvanije gde je Lijetuvos Ritas iz istih razloga izbačen iz lige.

– Odlučili smo da igramo Evrokup, naravno, ako dobijemo pozivnicu, i taj stav nećemo menjati makar nas KSS isključio! Spremni smo na sve, pa i na takav scenario. Danas će biti održan sastanak Upravnog odbora kluba, na kojem ćemo verifikovati tu odluku – izjavio je Todorić za ‘Kurir’.

VUJOŠEVIĆ ‘OPLEO’ PO CRVENO-BELIMA: Život nije pravedan, imaće i Zvezda problema!

Todorić je stav Partizana objasnio time što su crno-beli više puta u prošlosti bili izigrani od strane Saveza, pa ne žele da napravi istu grešku, čak i ukoliko će to naškoditi nacionalnom timu.

– Ovog puta smo odlučili da gledamo svoje interese. FIBA nema pravnih osnova da ucenjuje klubove i da preti raznim suspenzijama i siguran sam da će ovaj sukob biti razrešen u institucijama koje nisu vezane za košarku – poručio je Dragan Todorić.

0
0

40 Komentara

    • Jel boli ? Kontate da osvajamo najverovatnije Euro Cup sl. godine pa pravac Euro Liga direktno i ugovor na recimo 3 god. Pa, `gani, vi to necete preziveti. Ps: Pozdravite se od Maika i Milera Sledece Sezone (hahahaha) !

      0
      0
      Odgovori
      • Koja si ti budala,neverovatno…jos nijedan klub ne zna ni koliki mu je budzet za narednu godinu a kamo li u kojem sastavu ce nastupati a ti si siguran da ce tvoj mali klub osvojiti Euro kup,hahahaha.Danas svakakvi idioti pisu komentare.Pa jedva ste ostali u ABA ligi ove sezone,kakvu crnu Evropu vi pominjete kad ce te sluziti za kos razliku tamo.Pozdravicemo se mi od Maika i Milera ali ce mo dovesti jos bolje igrace od njih i opet ce mo vas silovati.

        0
        0
        Odgovori
        • Samo se tesi, batice ! Mi smo sampioni Evrope, a sta ste vi osvojili osim KRK (jednom)? Mozda racunas Bari, ali to je drugi sport. Uskoro pucate dok se mi vracamo na velika vrata. Ipak je tu Pekmen, a vasa pudla nek dovede koga hoce !

          0
          0
  1. mogu da nas samo izbace iz kupa jer je samo kup pod ingerenciom savez. Superliga je samostalna i pripada klubovima kao npr. Evroliga.

    0
    0
    Odgovori
  2. Matija Beckovic: “ Treba ozvaniciti zakonom da je Zvezda sampion a svi drugi da igraju za drugo mesto „. E ovo je fasizam a pustite to gdje je ko osnovan. Eto mi grobari bi mogli reci da je Zvezda fasisticko-sovinisticka tvorevina. Svi ti veliki Srbi i cetnici su 70 ih godina bili vjerni clanovi partije. Toliko o tome, ciji je ko klub!

    0
    0
    Odgovori
  3. Podržavam odluku komšija iz susedne države, jes da im je tata Franjo Tuđman, a i počasni, da ne kažem pošasni predsednik, ali ovo im je pametno. Savez Srbije nema šta da ih kažnjava, jer mu ne pripadaju, a Savez Hrvatske će ih kazniti strašno – neće moći da igraju protiv Širokog i Zadra, nekih Zrinjskih i takvih čuda, a i ostalih njemu bliskih velikih rivala, da ne kažem bratskih klubova, jel? A što se Hrvatske reprezentacije i tamo neće imati koga da pošalju jer po kvalitetu nemaju nikog za tamo.
    E jedino Murića ako ne pozovu Slovenci, ili pecaroša ako ne pozovu crnogorci i to je sve.

    0
    0
    Odgovori
  4. Zbog ovih zvezdasa kojima nije sveto ni Kosovo,koji troše pare našeg naroda,voleo bi da Partizan pristupi Fiba ligi i da niko ne igra Ek pa da ni zvezda ne igra evroligino.Za koga radi savez,zašto svi ne spasavaju reprezentaciju.Zasto,kao što rade Grci.Sve sam više ubeđen ako pobedi Fiba neće ni zvezda u El.Jedino se u Srbiji zna pouzdano ko je prvak u Fudbalu još u 1kolu,Jedino u Srbiji se zna da će Zvezda igrati El,iako još mega nije zvanično odustala,pa ako savez nema zvaničnu odluku mene kako onda zna da će zvezda igrati.Moze vam se,samo bahato,ništa nije važno Samo Zvezda.

    0
    0
    Odgovori
  5. Партизанима је Еврокуп пуна капа, пошто за дуги низ година неће окусити чари Евролиге!

    0
    0
    Odgovori
    • KK Crvena Zvezda-po nalogu UDBE je 1946. iz Zadra doveden Tulio Roklicer,da im bude glavni igrac,2011. adresa im je Stjepana Supanca 15a,2016.finansijer im je najveci tajkun iz Zagreba. Ako neko ima vise dodirnih tacaka sa Hrvatskom,to ste onda vi…

      0
      0
      Odgovori
  6. Ne znam koliko imaš godina ali loše pamtiš! Tu hrvatsku ligu je stvorila zvezda i vaš sadašnji predsednik sa onim drugim klubom Fmp. Partizan je ucenjen kao što ga sad ucenjuju da ne igra EE, da mora da igra ABA da bi mogao u Euro takmičenja! I tek treće sezone Partizan je zaigrao ABA ligu! Partizan ima osvojenu EL, 4 F4, gomilu top 8, kup suporte, kup koraća koji se nekad tako zvao…. I gomilu nacionalnih titula i kupova i ABA liga! Do ovih zadnjih titula vi ste ih osvajali samo na rolangarosu, šljaci i vi ste za Partizan mallliiiii! Zato ako nemaš šta da kažeš nemoj da lupaš gluposti jer ispadaš dmešan!

    0
    0
    Odgovori
    • Ti koliko si glup,nisi ni shvatio da poenta nije u tome ko je stvorio ABA ligu,nego u tome da ste vi stvoreni u Zagrebu i kao takvi ce te uvek biti hrvatski klub,iako ste promenili i ulicu i broj i grad i republiku i drzavu,sve odjednom.U pravu ste jedino kad kazete da ne mozemo biti komsije jer je Zvezda iz Bgd i srpski klub a vi ste samo susjedi iz drzave sa kojom se granicimo.Jedan idiot je gore napisao a i ti ponavljas, kako necemo ni za 20 god.igrati F4…tako ste kenjali i pre par godina da necemo u EL,a mi usli,da necemo nikad u F 16 ,mi naravno usli,da necemo na F8,mi naravno odmah i to ostvarili i malo nam je falilo na F4 da se plasiramo i to posle 3 sezone takmicenja,dok je vama trebalo 5 da izborite F16.Mozda ce mo vec naredne uci na F4 a za 2-3 god.i osvojiti,ne sekirajte se vi za nas.Mi smo institucija za vas u svim sportovima.

      0
      0
      Odgovori
      • A vidi se da si ti zi Srbije po pisanju, nema sta, prava si srbenda. I vama svaka cast na top 8, za toliko malo godina postojanja vaseg novog kluba jeste stvarno veliki uspeh taj plasman, i nije tacno da je tri godine, nego bar 7 godina, od kada vas je covic uzeo. A mi smo u poslednjih deset igrali 3 puta top 8. Pozdrav

        0
        0
        Odgovori
  7. Covica za predsednika kss I da vas ugasi vec jedno za vek I vekova je ste dosta vise srali patriote srbi a znate da ste hrvatski klub

    0
    0
    Odgovori
  8. ,,Pretpostavka ,, U Kojoj ste Zemlji nastali vi ,,Veliki SRBI Cigani ,, KRCUNOVCI (Drazin Ubica ) Policiska Klub … Onaj Vas Mafijas Opljacko Srbe S Kosova i Metohije a vi od nejga Pravite Bogaa … Vi Treba da idete da igrate S Siptariam Ligu jer Saradjujete s njima idalje ..(Patriocka Pljacka )

    0
    0
    Odgovori
    • Prevedi tu rec majke ti?! Kad vec pominjes Šiptare i Kosovo…..predsednik njihovog Fudb. saveza je VAŠ Fadilj Vokri, tako da je to vaša „veza“!!! Hahaha! Em si glup, em si nepismen…

      0
      0
      Odgovori
  9. Ti sto se potpisujes kao ,pretpostavka.Vrati se par godina unazad, kad je osnovana ABA liga, ko je prvi ucestvovao,Fmp i CZ.A ako se ne secas, mi nismo ucestvovali prve 3 godine i onda bili ucenjeni da moramo da igramo.Prema tome,pretpostavko, zapitaj se ko je ovde ciji klub i ko ima kakve interese.A da ne pricam o glavnom vasem sponzoru Ideji,nema sta, pravi ste Srpski klub….

    0
    0
    Odgovori
  10. Kompleks je bolest ne izleciva. Izjava djilasa sve govori, a glasi Zvezda moze igrati evroligu. Izjava koja je data pre finala koje odlucuje ko igra evroligu. Bolje i da nas nema nego da pokleknemo jer vi necete ni za 20 godina biti u f4 a o tituli prvaka evrolige i da nepricam. Moja mala komsinice ti neznas ni ko si ni odakle si zato cuti i pokri se usima

    0
    0
    Odgovori
  11. Daleko da smo komsije, zeleznik nije nas komsiluk. Zarkovo mozes da zoves komsilukom…A mozes i za Cacak da mu posetis majku Srpkinju!

    0
    0
    Odgovori
    • Jel i Vokriju majka srpkinja? Jel Kujtimu Šalji majka iz Čačka? U pravu si, mi ne možemo biti nikako komšije…ne znam samo da li vam je „domaci teren“ Zagreb ili Tirana?

      0
      0
      Odgovori
  12. To Peko… Idemo mi nasim putem… Sto da slusamo kss koji je privrzen cori i sta on kaze tako mora biti… Neka nas izbace ali idemo u evropu… Cvrsta ruka sve resava.

    0
    0
    Odgovori
  13. tako i treba neka savez rešava a ne klubovi iako ja to neverujem dok nebude crno na belo.ucena se jedino tako uspeva.

    0
    0
    Odgovori
  14. Hahaha,pa ovo znaci da ce se komsija mali,vratiti svojim izvornim korenima i ligi u kojoj je i nastao a to je hrvatska liga.Posto bude izbacen iz nase lige,jedino mu to preostaje jer ga niko drugi nece prihvatiti,osim matice.Bilo bi lepo da i u ostalim sportovima pristupi drzavi u kojoj je nastao i tako vise ne bruka nasu zemlju.

    0
    0
    Odgovori
    • Daleko smo mi od Zeleznim da bu nas zvao komsijom…Zarkovo ti je komsiluk…A u medjuvremenu svrati do Cacka da mu posetis majku Srpkinju i otpevas sa njom Tamo daleko!

      0
      0
      Odgovori
    • Ko je ustaški klub mozeš videti na dresovima košarkaša iz Zeleznika koji se sada zove zvezda!Poznato je da i veliki zvezdaš Prosinecki i jedan od legendi kluba daje znatna sredstva koja je zaradio u zvezdi za dizanje spomenika ustašama koji su proteralui Srbe sa vekovnih ognjišta!Prilikom zadnje tri utakmice surogata iz Zeleznika sa bratskom Cedevitom u Zagrebu moglo se videti kako su bratski docekani bez i jedne uvrede sa tribina što nije slucaj kada igra Srpski Partizan kada se moze videti mrznja publike i gde se mogu cuti najvece uvrede!

      0
      0
      Odgovori
      • Sve vam je dzabe sto pisete,vi ste osnovani u Zagrebu i to je cinjenica koju ni 5000 minusa na ovom komentaru ne moze da promeni!!!!

        0
        0
        Odgovori
        • Pa šta recimo i da je osnovan u Zagrebu, niti je tamo igrao kao domaćin niti mu je sedište bilo. Po tebi je Nikola Tesla Hrvat i svi oni Srbi koji su rođeni (osnovani) u Hrvatskoj. Idi se leči čoveče!

          0
          0
  15. Takoo jee, necemo ceo zivot da gledamo interese drugih. U INAT SVIMA U INAT SVAKOME!! Bas lepa vest, ako je KS Slovenije mogao da se protivi, zasto mi kao vicesampioni sveta, i jedna od najboljih reprezentacija evrope moramo da lizimo muda FIBI?? Nek probaju da nas izbace iz KLS-a pa da vidim sta ce onda da se desi. Dosta mi je Djilasa i mafijaske pudlice koji samo laje…

    0
    0
    Odgovori
  16. POZNATOM MAGIJOM PARTIZANA-PROTIV STUBOVA SRAMA !!! IMPERIJA UZVRACA UDARAC SILAMA ZLA !!! Partizan-Mit ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter