8
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NEBOJŠA ČOVIĆ: Možemo i mi protiv FIBA i saveza!

Objavljeno: 20.04.16 u 19:58

Prvi čovek Crvene zvezde, Nebojša Čović u emisji „Oko“ istakao je da je FIBA preterala i da je samo ubacila „žišku“ da dođe do velikih svađa.

Predsednik crveno-belih je rekao da ružan način na koji se FIBA bori protiv Evrolige i istakao da bi klubovi lako mogli da uvedu kontra mere, posle kojih bi „krovna organizacija“ izgubila „bitku“.

– FIBA ne može sada da kažnjava klubove kad ona nije uspela da reši problem. Ni klubovi ni savezi ne treba da rešavaju taj rat na relaciji FIBA i Evrolige. Smešna je odluka gurnuti saveze da sankcionišu klubove, po sistemu ucena. Pa onda mi ne moramo da dajemo igrače reprezentacijama? To se zaboravlja – preneo je MocartSport reči Nebojše Čovića, koji je odmah nastavio:

‘GROM IZ VEDRA NEBA’: Đilas najavio ostavku, evo i zbog čega…

– Ovo što FIBA traži ne nesprovodivo. Da suspendujete 14 reprezentacija sa Evropskog prvenstvo? Pa ko da igra? Andora i Kosovo? Pa moraće FIBA da doplati nekome da prenosi te mečeve. Baš će biti interesantno prvenstvo. Ako im uspe, prvi ću da im čestitam. Ali ne urade to treba sami da odu. Dajte ljudi, nemojte da pravimo haos, koji je već napravljen.

Nebojša Čović je takođe istakao da je Crvena zvezda na strani Evrolige i da podržava Partizan u nastojanju da bude učesnik Evrokupa, mada misli da „komšije“ ne bi podržale crveno-bele u istoj situaciji.

0
0

8 Komentara

  1. Nisu reprezentacije Slovenije, Bosne i Makedonije kažnjene zbog najave Partizana da će igrati jednog dana Evrokup, već zbog potpisa ABA lige da ekipe iz iste prioritetno igraju Evroligu i Evrokup. A i zna se da je ove godine Čović bio glavni igrač u ABA ligi, za zelenim stolom… Ako nema ABA lige, nema ni Zvezde u Evroligi. I tako sada Zvezda sada podržava Partizan, jer… Ne laje kera zbog sela, već sebe radi!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. a zašto mediji svi u srbiji šute kad se to odnosi na sve klubove koji su se priklonili ulebu.i pisite istinu jer ovo sve što vi pišete je laž,da se samo partizanu zabranjuje

    0
    0
    Odgovori
  3. Na „pokvarenim stazama zlocina“, ruka „pozlacena“ moze izmaci pravdi, a i cesto biva da se tom gresnom cenom zakon „kupi“. Ali na nebu nije tako; tamo vrdanja nema, tamo se svaki (zlo)cin pokazuje takav kakav jeste i racune moras da polozis, lice u lice s’ grehovima tvojim !!! Duhom Partizana-protiv stubova srama !!!

    0
    0
    Odgovori
      • Ma gde bre njihovi cvecke,oni bi unistili i reprezentaciju i klubove zarad evrolige i svog cilja,ja sam inace delije nego sam napisao ovo gore malo radi sprdnje,ceo dan pisu o Covicu i Zvezdi najgore gadosti i pljuju,izmisljaju razne teorije zavere kako hoce da ih izbaci iz evrope a covek im u stvari daje podrsku i onda muk!!!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter