9
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA NA KORAK DO NBA: Crveno-beli pišu istoriju evropske košarke!

Objavljeno: 17.04.16 u 13:14

Navijači kluba sa Malog Kalemegdana će u ovome uživati kao malo ko do sad!

Nije tajna da postoji želja čelnika NBA lige da i Evropa dobije svoju konferenciju. Isto tako, nije tajna ni da je ovakav format Evrolige, koji stupa na snagu od naredne sezone, prvi korak ka konačnom ostvarenju tog cilja. Takmičenje startuje u oktobru, i sezona će trajati do sredine maja.

Timovi će igrati svako sa svakim po dvokružnom sistemu (ukupno 30 kola), nakon čega sledi četvrtfinale, pa fajnal for.

Navijači Zvezde će u ovome uživati kao malo ko do sad!

Ono novo što će ovaj format Evrolige doneti, a što neodoljivo podseća na NBA ligu, jeste ritam utakmica koji će podrazumevati da ekipa koja je igrala u utorak, već u četvrtak ili petak odigra naredni meč, što bi značilo da će biti situacija kada će timovi u nedelju dana igrati čak dva evroligaška meča!

Korak po korak, Evropa je sve bliža NBA ligi, a ako nastave ovako, ni crveno-beli neće izostati iz elite…

ZBOG NJIH O DERBIJU BRUJI CEO SVET: Zvezdini navijači tema broj dva u Americi! (FOTO)

0
0

9 Komentara

  1. Ni u S. Koreji nema ovakvih naslova. Kakav nba i qurac, padne ovz vlada nema zvezde nigde. Dodju drugi pa favorizuju svoje i u krug. Nemojte se zamlacivati glupostima.

    0
    0
    Odgovori
  2. Zanimljiv recnik za chat navijaca…ahahaha lozite nizu rasu….Zasto kao navijac ne odes da ispratis svoj voljeni klub,a ne da ovde edukujes decu takvim primitivnim recnikom..Da ti i odgovorim odmah na moje pitanje,posto ti nisi za to sposoban..Otisao bi ti da pratis svoj voljeni klub da uopste i igra neko takmicenje…Tako da ti je jedino preostalo da kao onaj grobar do koske i slicni njemu lecite ovde svoje frustracije mizernim rezultatima, a mi da vam se smejemo i kojim slovcem pokazemo gde vam je mesto…ahahah

    0
    0
    Odgovori
    • Nadam se da si ispratio svoj voljeni klub… Ako mislis da je ovo mesto za edukaciju dece i decu uopste, siguran sam da si primitivac iz primitivne sredine.Pitanje ti nisam postavio, i tu se vidi ko ima potrebe da leci komplekse nabijane 17 godina. Grobar do koske vas ubija toliko da javno pizdite. Od veceras , a pogotovu od 24.04 2016, znacete gde je vama mesto. Ako se NBA preseli u Severnu Koreju, moguce … Barijevska niza raso…

      0
      0
      Odgovori
  3. …pa kako ce jadnici da igraju sa marsovcima…ubi ce ih duga putovanja….Usatog u ovome sportu mogu da mi ga izguglaju ili da se iz rupe popnu i da GA pogledaju,,,,ne izgleda lose…ima cak i puuuno pratecih selfija….predlazem da ih bivsi crno-beli podguz kolektivno odvede….

    0
    0
    Odgovori
  4. ne znam kako neodoljivo podseca na nba kada se u nba od kraja oktobra do pocetka maja odigra 82 kola, a ovde 30. mada ce ovo biti dosta zanimljivije nego ovo po grupama.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter