0
Košarka

FOTO: twitter.com/SportsCenter

NBA: Golden Stejt ubedljivo dobio Hjuston, ali potencijalno izgubio Stefa Karija

Objavljeno: 17.04.16 u 00:30

Pobeda Golden Stejta u prvom meču plej-ofa protiv Hjustona mogla bi da bude ‘pirova’.

Golden Stejt očekivano nije imao problema protiv Hjustona u prvoj utakmici četvrtfinala zapadne konferencije i lako je slavio pobedu u Ouklendu rezultatom 104:78.

Međutim, ono što je posebno zabrinulo navijače, ali i igrače i stručni štab Voriorsa jeste povreda Stefa Karija koji je meč napustio u prvom poluvremenu i od tada je u drugom odigrao samo dva minuta, da bi pre kraja meča ‘kradom’ otišao u svlačionicu.

KLASA 1996: Oda jednoj generaciji – prvi deo (VIDEO)

Ostaje da se vidi koliko je ozbiljna njegova povreda skočnog zgloba, ali ostaje zapisano da je Golden Stejt deklasirao Hjuston sa 26 poena razlike.

Iako je na terenu bio svega 20-ak minuta, Kari je bio najefikasniji sa 24 poena, Klej Tompson je imao 16, a Drejmond Grin 12 poena na svom kontu.

NIKOLA JOKIĆ: Bio sam na korak do evropskog giganta i transfer je propao, dođite da vidite Delije i Grobare!

U timu ‘raketa’, naravno, Džejms Harden je bio najbolji sa 17 poena, a zanimljivo je da prvi put posle više od godinu dana nije izveo nijedno slobodno bacanje. Dvajt Hauard je ubacio 14 koševa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter