9
AdmiralBet ABA Liga

NEBOJŠA ČOVIĆ: To ‘ponos Izraela’, to je ‘drumski razbojnik’ evropske košarke!

Objavljeno: 16.04.16 u 10:35

Prvi čovek Crvene zvezde, Nebojša Čović oštro je opleo po Makabiju iz Tel Aviva koji se navodno interesuje za tri košarkaša crveno-belih.

Prethodnih desetak dana imena košarkaša Crvene zvezde dovode se u vezu sa Makabijem iz Tel Aviva. Naime, „ponos Izraela“ je zainteresovan da dovede tri košarkaša crveno-belih u svoje redove, Kvinsija Milera, Maika Cirbesa i Stefana Jovića. Te „transfer bombe“ u sred sezone su naljutile prvog čoveka Crvene zvezde, Nebojšu Čovića koji je preko Blica odgovorio kolegama iz Izraela.

– Prošli smo ovih dana kroz razne epizode i prozivanja. Gotovo da nam je ceo klub odveden u Makabi , koji se ponaša kao drumski razbojnik u evropskoj košarci. Nastavićemo objašnjavanje toga šta je uradio Makabi i to će biti naš zadatak narednih dana – rekao je Nebojša Čović za Blic i nastavio:

MAKABI UZVRAĆA UDARAC: Pored Milera i Cirbesa i treći Zvezdaš na meti ‘ponosa Izraela’

– Ako tako treba da se igra evropska košarka i da se ponaša neko ko je bacio ogromne pare ove godine, ugrožavajući sve druge klubove, to je nedostojno takvog imena. Oni su Makabi, a ko smo mi? E sad, smo videli ko su oni, jer njihovog sportskog direktora i predsednika smo primili da gledaju naše utakmice, a oni su to iskoristili da vrbuju naše igrače. Pa mi smo ljudi sa obrazom, a oni neka vide šta će. Žao mi je što pojedini nasednu na takve provokacije.

FIBA REŠETA REDOM: Čak 14 reprezentacija već suspendovano, među njima i Srbija?! (FOTO)

Nebojša Čović je istakao da razume da se klubovi interesuju za igrače Crvene zvezde, jer su „hit“ Evrolige, ali da je ružno da se riča o odlasku igrača iz kluba kada on igra veoma važenu utakmice u sred sezone.

– Niko ne može da robuje malim idejama, a male ideje su da tokom sezone, dok još igraš za jedan klub, praviš aranžman sa drugim, što nije problem ako se ne oseti u igri, ali teško da se neće osetiti. Sećam se da se to dogodilo već Zvezdi u prošlosti, ali to nije korektno od klubova koji tako rade, niti od onih koji u tome učestvuju. Postoje igrači kojima ističu ugovori, ali verujem da će posao odraditi do kraja dok su u Zvezdi. Posle toga je normalno menjati klubove, ali nas čeka kraj plej-ofa Evrolige, pa plej-of ABA lige i domaće prvenstvo – zaključio je Čović.

0
0

9 Komentara

  1. Taj „drumski razbojnik“ kako ti kazes je evropski sampion isto kao što je i PARTIZAN a to je tebi coravi kost u grlu… Cuti i pati.

    0
    0
    Odgovori
  2. delija šabac mi ako treba i pješke ali vi i vaš veštački klub i ponos nad ponosima lopina čoki letite gde vas volja

    0
    0
    Odgovori
  3. Where the fuck are you? Partizan, Makabi lokal ekipe!!! Kad ste zadnji put putovali avionom? Haha vi samo lokal do valjeva, mitrovice, donjeg pickovca i buljosavaca!!! Nebojsa Covic najveca nocna mora grobara!!!

    0
    0
    Odgovori
  4. Kakav licemer, a kada je prosle godine u sred sezone pokusavao da dovede Gagica i Milutinova, to je bilo legitimno. Imas ti prijatelju mnogo vaznije stvari da objasnis u svojoj zemlji i svom narodu, nego da objasnjvas ko je i sta je Makabi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter