6
Evroliga

FIBA REŠETA REDOM: Čak 14 reprezentacija već suspendovano, među njima i Srbija?! (FOTO)

Objavljeno: 16.04.16 u 00:39

FIBA je odlučila da radikalnim merama napravi presedan kakav se ne pamti u istoriji košarke.

Posle današnjih najava, niko nije očekivao da će već u toku večeri FIBA pokositi ogroman broj reprezentacija, među njima i one najveće, sve zbog odbijanja klubova da se priklone FIBA Ligi šampiona, i okrenu se Evroligi, odnosno, Evrokupu.

Tako je brzinom munje internetom upravo prostrujala vest da je FIBA suspendovala 14 nacionalnih Saveza i nihove timove sa Eurobasketa sledeće godine.

FIBA SE NE ŠALI: Novi, mnogo oštriji, ultimatum nacionalnim Savezima!

Specijalizovani košarkaški portal ‘Sportando’ prenosi da su suspendovani nacionalni timovi Hrvatske, Turske, Rusije, Španije, Litvanije, Grčke, Italije, Izraela, Crne Gore, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Poljske i – Srbije!

‘Sportando’ je čak stigao i da se našali na račun FIBA, i to naravno, sa dosta doze ironije zbog ovakve odluke svetske kuće košarke.

Da sve nije bezazlena priča i da je zaista tačna, potvrdio je i poznati košarkaški novinar Dejvid Pik.

0
0

6 Komentara

  1. Fiba je jedna kretenska organizacija… Kako uopste misle da odrze neko ozbiljno prvenstvo bez ovih reprezentacija, samim tim jedini pravi gubitnici su oni sami….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter