11
Evroliga

FOTO: STARSPORT

JOVIĆ TRAŽI OPROŠTAJ: Evo šta je Zvezdin tragičar poručio navijačima (FOTO)

Objavljeno: 15.04.16 u 08:59

Bila je Crvena zvezda na korak od senzacije u Moskvi, ali bukvalno na korak pošto je u poslednjem napadu koji je mogao da bude pobednički za crveno-bele Stefan Jović napravio grešku u koracima.

Teško je plejmejkeru srpskog šampiona palo to što je posle odlične partije na kraju ispao tragičar. Posle utakmice ga je tešio čak i predsednik kliuba Nebojša Čović, a trener Dejan Radonjić je poručio da je lopta u rukama srpskog reprezentativca u poslednjem napadu bila najlogičnije rešenje.

Jović se navijačima izvinio putem svog Instagram naloga na kom je napisao:

– Želeo sam pobedu koliko i vi svi navijači, ali ispalo je drugačije, Ivinite zbog toga.

FOTO: Instagram/Stefan Jovic24
FOTO: Instagram/Stefan Jovic24

Gotovo jednoglasno izvinjenje je od strane navijača prihvaćeno o čemu svedoče komentari na ovoj fotografiji.

OBRAZLOŽENJE: Radonjić o poslednjem napadu i koracima Jovića

Pogledajte još jednom samu završnicu sinoćnje utakmice u Moskvi.


(Izvor: Youtube/MrRedStarBelgrade)

POBUNIO SE KIRILENKO:Treba zabraniti ovakvu podršku navijača kakvu ima Zvezda!

0
0

11 Komentara

  1. Normalno je da komentariše, objašnjava, pa i izvinjava, time samo pokazuje koliko mu je stalo do Zvezde i navijača i našeg mišljenja. Odigrao je maestralno utakmicu, na nivou najbolji pleyeva Evrope i po meni nema šta da se izvinjava. Videlo se lepo na usporenom snimku da je proklizao, verovatno zbog vlage na parketu, da je pravde, to ne bi bio nikakav prestup već bi sudija prekinuo i zvao osoblje u hali da očiste parket kako valja i onda nastavio utakmicu, pa makar je i par sekundi ostalo.
    Ali, sve se vraća, u to uopšte ne sumnjam. Već nam se vratilo za one utakmice što smo izgubili na jednu loptu, a i ovo će da se vrati, samo polako.

    0
    0
    Odgovori
  2. Sta da se radi,desavaju se i takve stvari…sada nisi imao srece ali vratice ti se u nekom drugom,mozda jos bitnijem mecu,daj boze da bude u 4.utakmici ili cak i u petoj,zasto da ne.

    0
    0
    Odgovori
  3. ШТА ЈЕ ГРОБАРЧИЋИ….НЕШТО СЕ РАДУЈЕТЕ И КОМ.
    У РУПИЦУ МИШИЈУ ИЛИ СПРЕМИТЕ 1000 Д.ПА У АРЕНУ ДА ГЛЕДАТЕ ПРАВУ КОШАРКУ ЕВРОПСКУ. . . Долази велики и највећи бели бек ТЕО 4.

    0
    0
    Odgovori
  4. Glodari mrš u rupe!

    a ti joviću glavu gore, ne daj se, to je sport imamo još jednu šansu u petoj utakmici!

    Zvezda je život!

    0
    0
    Odgovori
  5. „Oprostaj..“??!!! Tebe Jovicu treba „odlikovati“, pa ovakvu priliku mutant NIKADA vise za svog ROKA „trajanja“ NECE IMATI, iz prostog razloga sto je CSK bila bez najvaznijih igraca, Teo na klupi, a VI ovu legiju stranaca sa bankomatom iza sebe NECETE JOS DUGO IMATIIII , kao ni „klub“ stvoren na muci i patnji naseg naroda s’ KiM !!!! ………………..

    0
    0
    Odgovori
  6. „Oprostaj..“??!!! Tebe Jovicu treba „odlikovati“, pa ovakvu priliku mutant NIKADA vise za svog ROKA „trajanja“ NECE IMATI, iz prostog razloga sto je CSK bila bez najvaznijih igraca, Teo na klupi, a VI ovu legiju stranaca sa bankomatom iza sebe NECETE JOS DUGO IMATIIII

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter