5
Evroliga

OBRAZLOŽENJE: Radonjić o poslednjem napadu i koracima Jovića

Objavljeno: 14.04.16 u 22:45

Trener Crvene zvezde, Dejan Radonjić zadovoljan je igrom svojih pulena i čestitao je CSKA na pobedi i vođstvu 2:0.

Dejan Radonjić se prvo osvrnuo na poslednji napad kada se Stefan Jović okliznuo. Šef stručnog štaba je istakao da je normalan splet okolnosti bio da mladi plejmejker uzme loptu u poslednjim sekundama.

DRAMA: Evo kako je Jović proklizao i kako je Teodosić rastužio Delije (VIDEO)

Jović je imao loptu, jer bio u naletu u tim trenucima i postigao je odlučujuće poene pre toga. Bilo je logično da on preuzme tu odgovornost. Odigrao je odličan meč – rekao je Radonjić, a potom se osvrnuo i na ceo meč:

EL, ČETVRTFINALE: Jović proklizao u odsudnom trenutku, Teo srušio Zvezdu

– Igrali smo još bolju odbranu nego u prvoj utakmici. Večeras smo uspeli da zadržimo CSKA na još manje poena, a oni imaju najbolji napad u Evroligi. Igrali smo dobro od početka, dobro i pametno u napadu. Imali smo ofanzivne probleme u trećoj četvrtini, ali smo uspeli da uđemo u dramatičnu završnicu i da dođemo na posed od pobede – zaključio je Radonjić.

0
0

5 Komentara

  1. alo Grobarcino…sta vi igrate konju jedan napaceni..ZVEZDA SAMPION..Kako te nije SREMOTA uopste ti da se javis i bilo sta napises..rang vam je jedinstvo iz Moimilova gde ste vi…pukli ste po svim savovima..Nas bar gleda cela Europa a o fudbalu necu ni da pricam..30 bodova razlike stvarno sramota..pokrij se usima i mars u Rupu..Misevima i jeste mesto tamo…ZVEZDA SAMPION

    0
    0
    Odgovori
  2. Da mislim da Voli uskoro odlazi iz mutanta, a za njim polako. ali sigurno i 2 milogorca:Dejo i grof.. .!. XXAAXXAA .!. Tone „ladja“, blago nestajeeeee

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter