4
Evroliga

FIBA SE NE ŠALI: Novi, mnogo oštriji, ultimatum nacionalnim Savezima!

Objavljeno: 15.04.16 u 21:50

Rat između FIBA i Evrolige dobio je novu etapu, ovog puta u vidu još jednog upozorenja svim Savezima.

Nakon što su se mnogi timovi iz najjačih evropskih liga oglušili o ‘naredbu’ FIBA da nacionalni timovi neće igrati na predstojećim takmičenjuma, FIBA je poslala novi ultimatum svim Savezima.

– Suspendujte klubove koji igraju ABA ligu (osim Cibone) ili ćete se suočiti sa isključivanjem reprezentacija iz predstojećih takmičenja – poruka je FIBA koju prenosi ‘Žurnal’.

NIKOLA JOKIĆ: Bio sam na korak do evropskog giganta i transfer je propao, dođite da vidite Delije i Grobare!

Ozbiljnost situacije sada je na maksimumu, a na to ukazuje i činjenica da je pismo poslato i španskom i ruskom Savezu, a ne samo ‘manjim’ zemljama.

Hrvati su se odmah oglasili i poručili da će lako ‘rešiti’ Cedevitu, a da će se Zadar uskoro privoleti toj ‘struji’, kojoj je odavno prišla Cibona.

OVACIJE JOVIĆU: Otkud predsednik Partizana na dočeku Zvezdinih košarkaša na aerodromu? (VIDEO)

Videćemo kako će sve to uticati na Košarkaški savez Srbije i Partizan, koji treba da odluči da li će pristupiti igranju Evrokupa ili će izaći u susret i dati prioretet nacionalnom timu, jer su, kao što vidimo, pretne FIBA postale više nego ozbiljne.

KSS nije nadležan prema ABA j.t.d. ligi i jedino što bi mogao da uradi jeste da izbaci neki tim iz KLS i Kupa Radivoja Koraća, bili to Crvena zvezda, Partizan, Mega ili bilo koji drugi tim.

0
0

4 Komentara

  1. Grobar do koske, nije tebi lako ! :)) Pa igrajte FIBA ligu , ko vam brani ! 🙂 Ionako imate taj BEZVREDNI trofej u vitrinama !!! Hahahhaaaaaa Ne znaš šta ćeš od muke :)))

    0
    0
    Odgovori
  2. Svetinja treba da igra fiba ligu, arena ce svakako biti puna, na taj nacin punimo budzet kao i uvek-sami, za razliku od ugasenog pa ponovo ozivljenog kk-frankestajna u koga bankomat nemilice upumpava novac i pravi krivicno ne-delo nezapamceno u istoriji Srpskog sporta !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter