0
Košarka

FOTO: TWITTER

PAPRENO: Poslednje utakmice Kobija i Golden Stejta samo za one sa dubokim džepom

Objavljeno: 12.04.16 u 18:55

Bliži se kraj jedne ere. Kobi Brajant će da odigra svoj poslednji meč, dok će Golden Stejt će sa druge strane biti u prilici da sa 73. pobede u jednoj sezoni obore rekord koji drži Čikago. Interesovanje za oba meča je veliko otud i paprene cene karata.

Kobi Brajant odlazi u legendu, ovaj 37-godišnjak će protiv Jute biti u prilici da odigra svoj poslednji meč u 20-godišnjoj karijeri. Za mesta pored terena na ovom meču potrebno je da se izdvoji čak 27.500 dolara, a najjeftinije ulaznice koštaju 700 dolara.

NBA: ‘Profesor’ dominira – Novi dabl-dabl i rekord Nemanje Bjelice! (VIDEO)

Još jedan meč koji privlači veliku pažnju javnosti biće odigran u Kaliforniji. Stef Kari i družina dočekaće Memfis Grizlise u poteri za rekordnom, 73. pobedom. Ukoliko puleni Stiva Kera dođu do nje, postaće jedini tim kome je to pošlo za rukom. Za derbi u Ouklendu takođe je potrebno izdvojiti paprenu sumu novca. Ukoliko želite da kraj terena uživate u potezima Karija, Grina i Tompsona, to zadovoljstvo će da vas košta od 336 do 15.900 dolara.

BRAVO: Boban Marjanović u odabranom društvu!

Voriorsi su još ranije obezbedili prednost domaćeg terena tokom plej-ofa, dok će ‘Jezerdžije’ ponovo doigravanje da gledaju kraj malih ekrana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter