Odlaskom Duška Vujoševića u Limož pažnja ovdašnje sportske javnosti dodatno je okrenuta ka ligi Francuske u kojoj tim bivšeg trenera Partizana bori za plej-of.

Međutim, iskusni stručnjak ima određene probleme sa pravosudnim organima Republike Srbije odnosno za petak je zakazano ročište po tužbama Crvene zvezde. S obzirom da je trenutno u velikom poslu u Francuskoj Vujošević je probao da izdejstvuje odlaganje suđenja što je ipak odbijeno.


NOVICA VELIČKOVIĆ: Ko sme da obeća titulu, bravo Zvezdo!

– Tražili smo odlaganje rocišta za jun, kada će se Vujošević vratiti iz Francuske u Srbiju, ali sudija to nije prihvatio insistirajući da se privede 8. aprila. Vujošević je usred posla u Francuskoj i ni teorijski ne može da se pojavi na sudu. Sve je pomalo čudno, a zahtev za privođenje nije povučen. Ostaje da sačekamo da vidimo da li će se odluka, ipak, sprovesti, rekao je za Sport Vujoševićev advokat Ilija Dražić.

U STILU TALIČNOG TOMA: Bogdanović specijalizirao trojke za pobedu(VIDEO)

Kada je u pitanju samo privođenje Dražić kaže da to nije po zakonu.

– To je suprotno propisima. Ukoliko se osumnjičeni ne pojavi na ročištu za pomirenje jedina posledica može biti zakazivanje glavnog pretresa, a nikako privođenje. Tako je u skladu sa Zakonom o krivičnom postupku.