7
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK. Partizan/Miroslav Todorović

NOVICA VELIČKOVIĆ: Ko sme da obeća titulu, bravo Zvezdo!

Objavljeno: 04.04.16 u 22:48

Poslednje pojačanje Partizana, Novica Veličković govorio je večeras o svom dolasku u Partizan, Superligi Srbije i Crvenoj zvezdi.

Nekada kapiten Partizana je istakao da se u klub nije vratio zbog novca, već želje da pomogne „parnom valjku“.

– Brzo sam doneo odluku. Nisam se vratio zbog novca, već velike želje da ponovo obučem crno-beli dres. Novac nisam pominjao, seo sam sa upravom i brzo se dogovorio – rekao je Novica Veličković gostujući na TV ArenaSport.

Krilni centar se brzo osvrnuo na Superligu Srbije i dosadašnju sezonu Partizana u ABA JTD ligi.

-Bilo je mnogo turbolencija. Ipak, navijači moraju da budu zadovoljni. Mislim da je klub osvojio najbolje moguće mesto, ako se zna gde je bio u jednom trenutku. Pred nama je sada Superliga, ali mi ne smemo ništa da obećavamo. Takmičenje je veoma kvalitetno, tu su Mega i Zvezda, biće dosta kvalitetnih utakmica – istakao je Veličković.

Veliki navijač Partizana je govorio i o sjajnom rezultatu „večitog rivala“ u Evroligi, ali ne vidi Zvezdu na F-4.

– Pratio sam Evroligu i vidim da su pobeđivali protiv dalkeo moćnijih rivala. Zato su i zaslužili plasman u Top 8. Ako u četvrtfinalu budu igrali protiv CSKA, teško će biti. „Armejci“ su popunjeni na svim pozicijama. „Gazda“ je Teodosić, a tu je i De Kolo. Nemaju više visokih igrača, ali je tu Hajns koji je sa 195 cm ispod koša promenio evropsku košarku. CSKA bi u tom dvoboju bio veliki favorit – istakao je Novica Veličković u emisiji „U obruču“.

0
0

7 Komentara

  1. JSDP mu dodje ko sigurna kuca za sve one igrace koji su oterani iz inistranih klubova pa nemaju gde da odigraju neki minut pod stare dane.Inace, Novicina izjava korektna……

    0
    0
    Odgovori
  2. Onomad veliki i nekima mnogo „mrski“ Dule general, matador svih bitaka rece „Dzaba vam novci moji sinovci….“! Neki ovde vele da niko tzv cz ne moze tri puta dobiti u regionu…hm, ok-hajde da vidimo tu tvrdnju!
    Moji crno-beli lavovi su se specijalno spremali za prvenstvo Srbije. To mu ga dodje kao sudbina, nekada su se igrale delije … ali sad ce kolo voditi drugi momci! I znajte, Partizan bez trofeja ne moze ostati! Ni ovoga puta, ni ove godine!Cisto da se zna ko je sampion…. Ostalo je marketing i igra prljavog novca , ali moj Partizan je cudo koje se uvek pojavi kao prolecna voda iz presahlog izvora! Napred srpski Boston Seltics!

    0
    0
    Odgovori
    • Kakvo prosipanje lirike, svaka cast! Ali… u zanosu ste gospodine, imate pravo na nau, ali preterujete, doslo vreme da ostanete bez trofeja, jednostavno, danas ste treci tim u Srbiji iza Zvezde i Mege. Pozdrav!

      0
      0
      Odgovori
    • Kako glup komentar, mislim na „dźaba vam novci…..“, svi znamo kod koga su bile pare i ko je otimao igrace iz dr klubova, a i ostatak nije puno bolji, Mega ce izbaciti partizan, nema sekiracije da li mogu ili ne tri puta pobijediti, hahahaha

      0
      0
      Odgovori
  3. Vrlo korektna izjava i nadasve realna.Svi znamo da Zvezda nema sta da trazi protiv CSKA,kao sto nema nijedan drugi klub u Evropi jer su najjaci.Medjutim,ne verujem da ce dobiti Olimpijakos u zadnjem kolu a ako Laboral uspe dobiti Bros basket,eto realne prilike za Zvezdu i za F4.Mada su Nemci odlicni kod kuce i mislim da ce i oni dobiti Spance.Takodje,nema sta partizan da trazi u nasem prvenstvu,iako pokusava da se pojaca na sve nacine i gotovo sigurno ce imati najstariju ekipu u ligi.Morace da dobiju Megu,da bi izbegli Zvezdu u polufinale a tesko je i jedno i drugo.Prvo mozda i nekako,ako se Mega ne pojaca a drugo je utopija jer Zvezdu dobiti u 3 dobijene tekme,ne moze nijedna ekipa sa prostora bivse Juge.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter