1
Evroliga

FOTO: kkcrvenazvezda.rs

MICIĆ PRIZIVA ŠPANCE: Želimo Kuću…

Objavljeno: 06.04.16 u 21:16

Plejmejker Crvene zvezde rekao je da svi u klubu priželjkuju španskog predstavnika.

– Iskreno, većina nas priželjkuje Špance, ali je realnije da nam se “dođu” Moskovljani. Mislim da je mnogo izvesnije da CSKA slavi u Atini protiv Olimpijakosa, pa i oni verovatno “žele” nas.

MAKABI TRAŽI ‘POLA’ ZVEZDE: Treći košarkaš crveno-belih na meti ‘ponosa Izraela’

Iako veruje da bi Zvezda mogla da se nosi sa ove sezone sjajnim Laboralom, ipak ne krije – Cedevita je najbitnija.

MAŽIĆ U CENTRU PAŽNJE: Di Marija poludeo na Srbina, Ibra promašio penal (VIDEO)

– Oni jesu odlični, ovo im je možda najbolja sezona u poslednjih pet, šest godina. Napravili su odlični spoj iskustva i mladosti, za hemiju tima koju bi svako poželeo. Sigurno su jedno od najprijatnijih iznenađenja sa istaknutim pojedincima. Počev od veterana Burusisa koji igra kao da ima desetak godina manje. Dobri su im i Darius Adams i Majk Džejms, iako umerju pomalo da “divljaju”. Ali, mogli bi da odgovorimo na njihovu lepršavu igru… A CSKA je već nešto drugo, ima velike razlike. Međutim, da budemo malo strpljivi, da sačekamo da svi odigraju. A mi da se fokusiramo na Cedevitu, ponavljam, nije to nama nevažno, takav pristup ne bi nikako valjao, zaključio je Micić.

0
0

1 Komentara

  1. Ako budes prosipao lopte kao protiv turaka ni te minimalne sanse nemamo,sto je mnogo mnogo je za amatera a ne profenijonalca

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter