2
Evroliga

FOTO: STAR SPORT

MIROSLAV RADULJICA: Zvezda mora da vrati dug!

Objavljeno: 08.03.16 u 17:47

Srpski reprezenttivac Miroslav Raduljica očekuje da se Panatinaikos revanšira Zvezdi za poraz u Atini.

„Zeleni“ su osvojili Kup, ali vremena za slavlje nije bilo. Već u četvrtak kreću put Beograda gde ih čeka najvažniji meč Top 16 faze Evrolige protiv Crvene zvezde u Kombank areni. Srpski centar Miroslav Raduljica veruje da će se PAO revanširati crveno-belima za poraz u Atini.

– Uzeli smo prvi trofej u sezoni i naravno da smo svi jako srećni. Znao sam još onog trenutka kada sam dolazio u Panatinaikos da ću doživeti ovakve stvari. Panatinaikos je tim koji uvek ide na pehare. Ali sada već razmišljamo o Crvenoj zvezdi i utakmici u petak. To je jako važan meč za nas, a igramo protiv rivala koji nam je ostao dužan zbog onog poraza u Atini. Zato mi želimo da slavimo u Areni i poravnamo račune. Naravno, nama je najvažnija pobeda, jer ćemo tako znatno uvećati šanse da se plasiramo u četvrtfinale – istakao je Raduljica za grčke medija, a prenele Novosti.

Utakmica se igra u petak od 20 časova, karte će sutra biti puštene u prodaju, a Crvena zvezda još uvek nije donela odluku da li Grci mogu da dovedu svojih 200 navijača.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter