3
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA JOŠ NIJE ODGOVORILA GRCIMA: Strah od dolaska Bed Blu bojsa?

Objavljeno: 08.03.16 u 15:01

Panatinaikos je u nedelju poslao zahtev po kome traži 200 karata za svoje pristalice, ali Crvena zvezda još uvek nije ništa odgovorila.

Ipak, očekuje se da odgovor bude negativan i to iz više razloga. Prvi je loš odnost pristalica dva kluba, pošto su Delije u bratskim odnosima sa navijačima Olimpijakosa. Takođe, pobratimi „zelenih“ su navijači Dinama, popularni Bed Blu bojsi, te bi Hrvati mogli da iskoriste priliku i nađu se u Kombank areni. Mnogi se plaše da kada bi se to desilo da bismo gledali nemile scene kao one iz Atine kada je Dinamo Zagreb gostovao Olimpijakosu u grupnoj fazi Lige šampiona. Zbog toga je Crvena zvezda odgovor prepustila policiji koja će dati bezbednosne procene.

Takođe, Crvena zvezda ne želi da rizikuje da se nemile scene dogode kada u goste u Beograd dolazi prvi čovek Evrolige Đordi Bartomeu. Zbog toga bi trebalo očekivati da će odgovor Panatinaikosu biti negativan, što ne bi trebalo da „potrese“ Grke, ako se zna da si i oni zabranili ulaz pristalicama Crvene zvezde pre dve sezone, kada su se incidenti dogodili na ulicama Atine.

0
0

3 Komentara

  1. nije problem u 200 karata, nego ako bude sra*a sledecu igramo pred praznim tribinama, a pitajte hrvate kako su prosli u Atini 😀

    0
    0
    Odgovori
  2. Dajte ljudima 200 karata, ne brukajte se…i onako se ne ce cuti. Neka pricaju posle sta je navijanje i gospoda.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter