1
Košarka

FOTO: STARSPORT

POREĐENJE SA MURINJOM: Koga to Vujošević toliko ceni?

Objavljeno: 21.01.16 u 16:02

Bivši trener Partizana debitovao je na klupi Limoža pobedom protiv Valensije u meču 3. kola druge faze Evrokupa prekinuvši tako niz domaćina od 28 uzastopnih pobeda u svim takmičenjima.

Iskusni stručnjak spušta loptu posle brojnih hvalospeva pristiglih na nejgov račun uz poruku da će sezona biti puna uspona i padova, ali ne propušta da pohvali svog pomoćnika Ognjena Rebića, koji je tokom leta bio na probi u Partizanu.

– Studirao je u Americi i košarkaški je obrazovan na oba jezika. Pa i Žoze Murinjo je počeo trenersku karijeru kao prevodilac, rekao je Vujošević u izjavi za Sport.

Ono što je svima upalo u oči tokom jednog od tajm-auta tokom meča Valensije i Limoža je da Vujošević vrlo dobro razume, ali ustručava se da govori engleski jezik. Tako kada god njegov pomoćnik u nečemu pogreši on je tu da ga ispravi.

0
0

1 Komentara

  1. Ma ajte molim Vas, Dulo progovorio ingliski! U stvari nije jos, knedla mu cepa grkljan ali cim je proguta eto nama hajudujuduju/ Zamislite dva grobara Dula i Tomu Nikolica kako lepo korenspodiraju na inleskom!!!! Ma svet ce da odlepi za ova dva velikana i lingvista!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter