8
Evrokup

FOTO: Twitter

DULE PREPORODIO LIMOŽ: Vujošević debitovao i već pobeđuje nepobedive! (FOTO)

Objavljeno: 19.01.16 u 22:31

Novi tim Duška Vujoševića slavio je u njegovom prvom meču na klupi i to na gostovanju ove sezone nepobedivoj Valensiji – 92:72.

Nakon što je preuzeo tim Limoža, a u prvoj utakmici protiv Monaka je sedeo na tribinama, Duško Vujošević je debitovao na klupi na gostovanju Valensiji u okviru Evrokupa.

Tim Valensije ove sezone je imao maksimalan učinak sa skorom 28/0, ali je taj niz prekinut od strane novog tima Duška Vujoševića koji je potpuno preporođen njegovim dolaskom.

Posle prvog poluvremena u kom je Limož bolje počeo, pa Valensija preokrenula, a na kraju je završen nerešenim rezultatom 44:44, u drugom delu videli smo šutersku ‘kliniku’ francuskog tima.

 

Gotovo sve što su bacili ka košu prošlo je kroz obruč, čak 14 trojki su postigli na meču, a pored svega toga i u odbrani je tim delovao kao da je Vujošević od početka sezone na klupi, a ne da je sa novim igračima odradio svega dva, tri treninga.

Ritam je davao Lester Bo Mekejleb, a vanserijski je odigrao Bongu-Kolo strelac 23 poena, dok su po 18 ubacili Daniels i Traore. Na drugoj strani sa 16 poena najbolji je bio Bojan Dubljević.

Vujoševićev tim je na kraju, van svih očekivanja, slavio protiv Valensije za koju igra Vladimir Lučić sa čak dvadeset poena razlike – 92:72. Bila je to prva pobeda Limoža u Evrokupu i sada sa skorom 1-2 i ovakvom igrom može da se nada plasmanu u narednu fazu.

0
0

8 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter