7
Košarka

FOTO: STARSPORT

GOTOVO: Zvezda se razišla sa još jednim igračem, rasterećuje li se budžet za novog stranca?

Objavljeno: 28.12.15 u 09:11

Posle pompeznih najava na početku sezone, ispostavilo se da su Zvezdina inostrana pojačanja bili potpuni promašaji.

Kao što se juče moglo naslutiti posle utakmice sa Tajfunom, Rajan Tompson će definitivno napustiti Crvenu zvezdu. Biće to četvrto inostrano pojačanje koje je ove sezone stiglo na Mali Kalemegdan, a koje će neslavno završiti 2015. godinu, posle Sofoklisa Skorcanitisa, Gala Mekela i Markusa Vilijamsa.

Međutim, ne bez kluba, pošto je već poznato da će Tompson karijeru nastaviti u turskom Trabzonu, gde će zameniti Tarensa Kinzija, bivšeg košarkaša Partizana koji se ranije spominjao kao potencijalno pojačanje crveno-belih.

Tompson je u Zvezdu došao kao veliko pojačanje na mestu šutera, očekivalo se da će bar ponoviti partije iz Brose Basketa gde je pogađao u visokim procentima, ali u Zvezdi nije mogao da pogodi – ništa. Osim odličnog zalaganja na treninzima i igre u odbrani, nije pokazao dovoljno da bi i dalje igrao u Crvenoj zvezdi.

Vrlo je verovatno da se na ovaj način rasterećuje budžet za dovođenje još jednog stranca, ali još nije poznato o kome se tačno radi…

0
0

7 Komentara

  1. neznam sta Radonjic i Covic razmisljaju kada dodje top 16 nema tu sta da se razigrava igraci ima da su spremni!! sad odpustise i Tompsona koji je makar mogao odbranu igrati, sta ce mo sad, i ako dodje neke treba to uigrati ima da nas pune do -45 zivi bili pa videli ,,,,najveci promasaj zvezde je sportski sektor a prvi je Radonjic,,

    0
    0
    Odgovori
  2. Doveli samo jednog stranog igrača a otpustili ovu četvoricu. Pa šta sada da se očekuje u nastavku Evro lige i ABA lige ? Potrebna su dva strana igrača. Pargo i još jedan.

    0
    0
    Odgovori
  3. Jooooj buraz ala smaraš… Da li ću ikada pročitati vesti o FK ili KK Crvena Zvezda bez tvog komentara… Idi čoveče radi nešto… Stvarno te ne razumem. Da li je tebi jedina preokupacija hejt i pljuvanje ili imaš još neki posao, hobi, bilo šta?! Iskuliraj brate, popij pivo

    0
    0
    Odgovori
    • Smaraš gov.aru sa daske. Očekuješ po čitav dan da postave vesti o Zvezdi pa ti onda kreneš sa nebuloznim komentarima i samosmehom. Nisi uopšte zanimljiv. Posveti se svojim problemom.

      0
      0
      Odgovori
      • Razumi ga njegov klub više ne postoji skoro ni u jednom sportu pa nema sta da gleda i prati pa mora nas ja dečka pomalo razumem jer smarA se lik sad za praznike nema nikog u glavi samo CZ

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter