2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

‘PROKOCKAO’ ŠANSU: Da li je ovo znak da se bliži rastanak Zvezde i Tompsona?

Objavljeno: 27.12.15 u 18:08

Crvena zvezda je lako izašla na kraj sa šampionom Slovenije u 17. kolu ABA lige, a izgleda da je meč u Celju bio poslednji za jednog igrača crveno-belih.

Naime, danima se spekuliše da bi posle Sofoklisa Skorcijanidisa, Gala Mekela i Markusa Vilijamsa još jedan Amerikanac mogao da napusti klub. Reč je o Rajanu Tompsonu koji je u Beograd stigao kao specijalac za šut van linjije 6,75, ali za četiri meseca nije pokazao baš ništa. Trener Dejan Radonjić pružao je šansu Tompsonu zbog odličnog rada na treninzima, ali on to na utakmicama nije znao da pretoči dobar učinak. Zbog toga se našao na spiksu za „odstrel“.

Poslednju šansu, čini se, je dobio danas u Celju i nije je iskoristio. U prvom poluvrmenu je igrao devet minuta, postigao je dva poena, par puta bio veoma nesiguran sa loptom, te u drugih 20 minuta više nije ulazio. Da li je to znak da se bliži rastanak Crvene zvezde i Rajana Tompsona?

0
0

2 Komentara

  1. Sutra potpisuje za Trabzon,hvala Bogu,da ga se ratosiljamo zauvek.Bek suter a u svakoj utakmici najvise po 2 poena,takav nam ne treba.Ako dodje Kinzi,puna kapa,mada moze i neko drugi,malo bolji.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter