8
Košarka

ZVEZDA SE OGLASILA: Zna se ko (ne)dolazi na Mali Kalemegdan

Objavljeno: 25.12.15 u 12:51

Povodom svakodnevnih medijskih spekulacija oko promene igračkog kadra u KK Crvena zvezda klub sa Malog Kalemegdana se oglasio zvaničnim saopštenjem.

Glavna tema današnjeg saopštenja bio je bivši igrač podgoričke Budućnosti Džej Ar Rejnolds, koji je dovođen u vezi sa srpskim šampionom.

– KK Crvena zvezda Telekom obaveštava javnost da američki igrač Džej Ar Rejnolds neće potpisati ugovor sa našim klubom.

Ovim povodom želimo da demantujemo natpise u pojedinim domaćim medijima, ali i na zvaničnom klupskom sajtu poljskog Evroligaša „Stelmet Zelena Gora“ čiji je Rejnolds član.

O svim daljim koracima i eventualnim transferima, kao i do sada, KK Crvena zvezda Telekom će se oglašavati isključivo putem zvaničnog sajta kluba.

Zanimljivo je da crveno-beli nisu demantovali priču u vezi sa dolaskom Vasilija Micića iz minhenskog Bajerna, koji bi trebalo da bude zamena za Markusa Vilijamsa, koji zvanično još uvek nije otpušten, ali je njegov odlazak gotovo izvestan.

0
0

8 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter