2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO:STARSPORT

NEBOJŠA ČOVIĆ: Vilijams je član Crvene zvezde, ako bude novina…

Objavljeno: 24.12.15 u 22:32

Crvena zvezda je napravila slavlje kojim je ispraćena 2015. godina, a prisutnima na proslavi se obratio prvi čovek kluba Nebojša Čović.

On se osvrnuo na godinu za nama. a pomenuo je i Markusa Vilijamsa o kome se spekuliše da bi mogao da napusti crveno-bele posle svega 19 dana.

– On još nije otišao iz Crvene zvezde. Ako bude novina, daćemo saopštenje – rekao je Čović i nastavio:

– Napravili smo interesantan uspeh u 2015. godini, pre svega zajedničkim radom svih u klubu i na tome čestitam momcima, stručnom štabu i upravi. To je zajednički uspeh. Zadovoljan sam što smo i zaslužili poverenje navijača i simpatizera. Sa Zvezdom nikad nije dosadno, stalno neke inovacije. Hvala i sponzorima, prijateljima i svima koji nas podržavaju. Nadam se da će naredna godina biti isto uspešna, a u Crvenoj zvezdi se priznaje samo prvo mesto.

Trener crveno-belih Dejan Radonjić je prisutnima poželeo srećnu Novu 2016. godinu.

– Ova godina ostaće upamćena po tome što smo uradili. O tome se priča, pričaće se i treba sve pohvaliti za taj uspeh. Ne bih dugo pričao, već bih vam poželeo srećnu 2016, mnogo zdravlja, sreće i uspeha. Svojim igračima bih poželeo da imaju dobro zdravlje, da nema povreda i nadam se da ćemo se radovati rekao je Dejan Radonjić.

Proslavi je prisustvovao kompletan prvi tim izuzev Markusa Vilijamsa i Majka Cirbesa. Crvena zvezda je danas u 16. kolu ABA lige savladala Zadara, a evo i kako je sve to izgledalo u Pioniru.

0
0

2 Komentara

  1. ..nezavisnih, mozda bude javno i objavljena prava istina !!! DOSTA vise sa lazima i obmanama javnosti, a NASE pare trosite !!!..

    0
    0
    Odgovori
  2. Nije mi jasno sta ovi nasi izigravaju , zakopcani do grla sto se tice promena u timu kao da ce Dzordan da nam dodje . To je normalna stvar za nas sa malim budzetom u EL veliki klubovi su kompletirali timove na verme jer imaju velike budzete a mi trazimo dobre igrace za male pare , tako da su promene normalna stvar

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter