4
Evroliga

FOTO: STARSPORT

BAŠ SVE ZA ZVEZDU: Sa ovakvom nogom je Marko Simonović igrao protiv Bajerna (FOTO)

Objavljeno: 19.12.15 u 09:11

Simonovićeva izjava posle meča da se ovakvi dueli igraju i sa jednom nogom, izgleda da nije bila samo fraza.

Crvena zvezda je u ‘Pioniru’ savladala Bajern sa 85:76 u dramatičnom, ali na kraju epskom meču, koji će se dugo prepričavati. Pričaće se o maestralnim potezima Marka Gudurića, ali i junaštvu Marka Simonovića.

On je i pored neugodne povrede zarađene protiv Mega Leksa u ponedeljak, stisnuo zube i zaigrao protiv Nemaca, a sa dve trojke na početku je povukao crveno-bele ka velikoj prednosti u prvoj četvrtini.

Videlo se da nije mogao previše da trči u odbrani, ali su navijači Zvezde oduševljeni njegovim duhom i željom i pored noge u ovakvom stanju.

FOTO: Facebook / Vratimo se u Pionir - KKCZ
FOTO: Facebook / Vratimo se u Pionir – KKCZ

Evo ko će sve biti Zvezdini rivali u TOP 16 fazi, a možete pretpostaviti i ko je ponovo bio najbolji asistent kola u Evroligi.

0
0

4 Komentara

  1. Svaka cas majstore i veeeeliki naklon.Svako ko se bavio sportom i susreo sa ovakvom vrstom povrede,dobro zna koliko je neugodna i da treba mirovanje da bi se sanirala a on posle par dana rizikuje da sve to pogorsa.HVALA U IME SVIH ZVEZDASA.

    0
    0
    Odgovori
  2. Sigurno je da Zvezda nije isti klub sa njim i bez njega. Njegov sut i odbrana mnogo znace, ali ovo koliko je bilo pametno, valjda on zna. U svakom slucaju valjda nece zbog toga duze odsustvovati

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter