5
Evroliga

FOTO: STARSPORT

BRAVO: Jović ponovo najbolji asistent kola Evrolige (VIDEO)

Objavljeno: 19.12.15 u 00:55

Evroliga je objavila spisak najboljih igrača 10. poslednjeg kola prvog dela Evrolige, naravno tu su i članovi Crvene zvezde.

Crveno-bele predvodi Stefan Jović koji je sa 13 asistencija osvojio prvo mesto kada su tačna dodavanja u pitanju. Iza sebe je ostavio Malkoma Dilejnija iz Lokomotive i Nanada De Koloa iz CSK-a.

(Izvor: YouTube/Crvena Zvezda We Are Back)

Kada je MVP kola u pitanju on je Noel Bungu-Kolo iz Limonža sa 34 indeksna poena, drugi je Mateuš Ponitka sa 32, dok treće mesto dele Fabijan Kozer i Majk Cirbes sa po 31 indeksnim poenom.

Po broju postignutih poena Miler je delio treću oziciju sa Bungu-Koloom sa po 21 poenom, a ispred njih su bili lider Džastin Karter sa 27 poena i Huan Karlos Navaro sa 22. Kvinski Miler je sa 10 skokova delio i drugo mesto na listi najboljih skakača 10. kola Evrolige.

FOTO: Evroliga/Printscreen
FOTO: Evroliga/Printscreen
0
0

5 Komentara

  1. Jovic je novi Rasel Vestrbruk! Sjajan jednom recju!!! Kakav ponos, em TOP 16, em svako kolo ili igrac kola ili u najbolju petorku igrac iz Zvezde,,,

    0
    0
    Odgovori
  2. Bojim se da ga u narednim duelima Sasa Pavlovic ne ponizi i osramoti, PAO ima daleko veci roster od Partizana, kada su Sasu cuvala nasih 5 igraca Jovic, Dangubic, Lazic, Blazic i Djenka i jedva ga sacuvali, nasih 12 protiv njihove tada najjace petorke u Evropi-Sasa Pavlovic, Milosavljevic, Edo Muric, Milan Macvan i Nikola Milutinov, ali bez rezervi na klupi..IMALI SMO SRECE I SUDIJE ..

    0
    0
    Odgovori
  3. Jovke je sa Cirbesom eksplodirao ove sezone.Ogroman napredak i zasluzeno je prvi plej naseg najboljeg kluba i posle Teodosica,najbolji u drzavi.Samo mu je trebalo malo vise prostora i minutaze da pokaze koliko vredi.Imace koristi reprezentacija od njega i Gudurica u narednom periodu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter