2
Evroliga

Euroleague basketball game between Crvena Zvezda and Fenerbahce on Novembar 6. 2015 Beograd, Srbija, 6.11.2015. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

PROBLEM ZA ZVEZDU: Ko će organizovati igru protiv Reala?

Objavljeno: 27.11.15 u 14:36

Crvena zvezda večeras od 20.00 sati u Pioniru dočekuje Real Madrid, a pitanje je da li će moći da računa na plejmejkera.

Stefan Jović je na meču sa Sutjeskom, u Nikšiću, povredio kuk. On od tada uopšte nije trenirao, ima velike bolove i da li će se naći na parketu u meču protiv šampiona Evrope ili neće znaće se pred sam početak meča.

Problem za Zvezdu je još veći, jer je, pored Nikole Rebića, on trenutno jedini plej. Gala Mekela i dalje muči skočni zglob, a Markus Vilijams je pod suspenzijom do 1. decembra.

Večeras ćemo videti da le će Jović stisnuti zube i igrati pod injekcijama i koliko će moći da pomogne saigračima.. Crvena zvezda i Real trenutno imaju isti skor 2-4. Pročitajte i šta je Igor Rakočević rekao o ovom duelu i šta ga to toliko plaši.

0
0

2 Komentara

  1. Sta ti je degenu ? Idi prati tvoje pacove i prestani da smaras…radis li ti nesto u zivotu ili samo pratis nase vesti ?!
    Svaki put te gledam kako komentarises i pitam se koliko neko moze da bude retardiran i svaki put se iznenadim…
    Duvaces nam veceras kad pobedimo jebenog kralja !!

    0
    0
    Odgovori
  2. ..Resenje: Prebaciti iz prvog tima u ovaj drugi, Cokijevog malog Ficu i eto pleja „velicine“ i renomea za KK mutant… .!. XXAAXXAA .!. SVAKAKO MUUU JE TO TATIN KLUBIC, PA NEKA SE „IGRA DETE“……… .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter