2
Evroliga

FOTO: STARSPORT

RAKOČEVIĆ SE PLAŠI REALA: Zvezda je dosta slabija nego prošle sezone

Objavljeno: 27.11.15 u 11:52

Bivši plejmejker Crvene zvezde i nekadašnji NBA igrač i reprezentativac, Igor Rakočević, upozorava da su crveno-beli ove sezone slabiji tim u odnosu na prošlu sezonu.

Crvena zvezda će u petak od 20.00 sati ugostiti u Pioniru ekipu Real Madrida u okviru 7. kola Evrolige.

Zanimljivo, i „Kraljevski klub“, ali i crveno-beli, pred start duela imaju izjednačen učinak sa 2-4.

– Zvezda ima dosta slabiju ekipu u odnosu na prošlu sezonu. Možda izbor igrača nije bio toliko kvalitetan kao prošle ili pretprošle godine, ali u svakom slučaju Zvezda pravi uspehe, osvaja trofeje i sistem koji su napravili trenutno funkcioniše – istakao je Igor Rakočević, prenosi Sportski žurnal.

– Real ima jako loš skor s obzirom da su prošlogodišnji prvaci. To je šampionska ekipa i pitanje je momenta kada će pokazati svoje pravo lice. Zvezda ima ogromnu prednost pred domaćom publikom i biće jako neizvesno u ovom meču – kazao je Rakočević.

0
0

2 Komentara

  1. ..KO JE OVAJ..??!!! „LEGENDA …““..KOGA, CEGA..??? STA JE ON OSVOJIO SA KKCZ U SRBIJI..??!!!.. .!. XXAAXXAA .!. U repki se uvek slepao iza DJORDEVICA I DANILOVICA I KITIo SE SA TUDJIM „PERJEM“ !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter