2
Evroliga

FOTO: STARSPORT

EVROLIGA: Crvena zvezda čeka šampiona Evrope

Objavljeno: 27.11.15 u 09:09

Košarkaši Crvene zvezde u petak od 20.00 sati igraju u hali „Pionir“ sa ekipom Real Madrida, aktuelnim šampionom Evrope, u okviru 7. kola Evrolige.

Nema sumnje da će meč u Beogradu biti pravi spetkakl, a u prilog tome govori i činjenica da su karte „planule“ u roku od samo pet minuta.

Crveno-beli su imali priliku da sa znatno više rasterećenja dočekaju španskog giganta, ali su prokockali +21 u prošlom susretu EL sa Strazburom, pa u meč sa „Kraljevskim klubom“ ulaze sa 2 pobede iz 6 mečeva, identičnim učinkom koji imaju i njihovi rivali.

Svestan težine ispita je i trener Dejan Radonjić.

– Očekuje nas spektakl, dolazi nam prvak Evrope, kao i prošle godine. Prostom analizom dolazimo do zaključka da nismo imali sreće u dosadašnjem delu, Real nam dolazi u trenutku kada ima maksimalan imperativ da pobedi. Znamo da moramo da budem iznad mogućnosti i uzdamo se u još jedno veličanstveno veče u “Pioniru”. Moramo da odigramo bolje nego što možemo da bismo bili konkurentni – rekao je Radonjić.

– U prilici smo da igramo protiv najboljih u momentu kada se oni nalaze u najgorem trenutku. Niko to nije očekivao jer su bili favoriti grupe. I pred Bajern i Strazbur smo bili autsajderi, pa smo bili dobri i na korak od dva trijumfa. Idemo hrabro da odigramo meč i vidimo šta će biti posle 40 minuta – istakao je šef struke crveno-belih.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter