5
Evroliga

PLANULE KARTE: Kapacitet ‘Pionira’ rasprodat za manje od pet minuta!

Objavljeno: 26.11.15 u 11:33

Kako stoje stvari, igrače Real Madrida čekaće vatrena atmosfera u dvorani „Pionir“ koji će, po svoj prilici, biti mali da bi primio sve navijače crveno-belih koji bi uživo ispratili ovaj duel u Evroligi.

Naime, prema pisanju srpskih medija, sva karte za prisustvo u hali čiji je kapacitet oko 7.000 mesta, rasprodate su gotovo svetlosnom brzinom.

Navijači Crvene zvezde su, kako kažu reporteri sa lica mesta, za samo pet minuta pokupovali su sve karte za predstojeći duel Evrolige.

Prodaja karata za ovaj meč zakazana je za 10.00 sati ujutro, ali, kako piše Mozzartsport, već posle pet minuta iz kluba je poručeno da karata više nema u slobodnoj prodaji.

Ipak, kako će u halu moći da uđu navijači sa godišnjim propusnicama, za sada nije poznato koliko je karata ostalo u slobodnoj prodaji.

0
0

5 Komentara

  1. ..Otisle nazadnoj familiji, selektivna „prodaja“ PODOBNIMA..??!!! .!. XXAAXXAA .!. ..Postali ste KK -POKONDIRENE TIKVE , VAZNO JE BITI „VIDJEN“, A NE POBEDITI..!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter