31
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: NBA

NA MALOM KALEMEGDANU NE STAJU: Novi Amerikanac stiže u Zvezdu iz NBA lige

Objavljeno: 11.11.15 u 09:50

Kako stoje stvari, uprava košarkaškog kluba Crvena zvezda spremna je da angažuje još jednog igrača iz NBA lige.

Naime, prema informacijama Sportskog žurnala, 24-godišnji Erik Grin vrlo lako bi u narednim danima mogao da se priključi ekipi sa Malog Kalemegdana.

Reč je o 193 centimetara visokom igraču koji može da odigra kvalitetno i na poziciji pleja i na poziciji šutera. On je do nedavno  bio član Denver Nagetsa.

Grin je nedavno postao prekobrojan i trenutno vaga da li da sačeka poziv iz NBA lige ili da potiše ugovor sa nekim klubom iz Evrope.

Kako saznaje Žurnal, Grin je znatno bliži drugoj opciji, ali ako interesovanja izostane, sigurno će se preseliti sa ove strane Atlantika.

Grin je već sakupio evropsko iskustvo, pošto je pre dve sezone branio boje Sijene. Tada je na 9 mečeva beležio po 11,1 poena i 1,7 skokova.

Erik Grin je u NBA ligu stigao sa drafta 2013. godine sa univerziteta Virdžinija Tek kao 43. pik s drafta u izboru Jute iz koje je odmah trejdovan.

Prošle sezone igrao je u Denveru po 9.5 minuta i za to vreme je beležio po 3.4 poena. 

Potsetimo, Crvena zvezda postala je jača za povratnika Markusa Vilijamsa koji je već odradio prvi trening s klubom.

0
0

31 Komentara

  1. @meraklija
    Zvezda nema vise nikakve veze sa FMP-om! Od ove sezone Zvezda je na staroj adresi.Mogao si time dacse tesis proslih godina,ove godine vise i to ne mozes,jedino da lazes sebe…

    0
    0
    Odgovori
  2. Prodali Kosovo i narod, ali ništa to nije bitno Delijama, dokle god se sipa u njihov klub! Ostaće zapisano u istoriji, da ste zdušno bili uz najveće izdajnike koji su prodali Kosovo i porobili narod i sve resurse Srbije! Ali nije vam ni to problem, jer se obraza nema odavno… Crveneće od sramote vaša deca i za vas…

    0
    0
    Odgovori
  3. Pravi primer sta bude kada drzava ulaze u klub koji ima sposobne ljude i ideju i sta bude kada se mafijasi spoje sa drzavom pa pokusaju oni da napave nesto. Dok su sponzori dolazili u Partizan, rezultati su stizali svake godine, Top 16 se podrazumevao svake godine, domaci trofeji osvajani sa pola gasa, a igraci koji su dolazili iz inostranstva bili prava pojacanja koja su posle u Evropi visestruko naplacivala svoje staziranje u Partizanu (Lazme, Mekejleb, Roberts, Lou, Dzavaji, Veseli, Lovernj, Vesterman…). Sada imamo nov projekt ljudi koji su ojadili ovu zemlju i politicara koji ni sa svim parama nisu mogli tri godine da pariraju Duletu Vujosevicu, pa se krenulo djonom, pretnjama, ucenama i eto dodje i jedna uspesna sezone u takvim okolnostima. Institucija je konacno unistena, Srbija nema vise vrhunski Evropski klub, a kriminalci iz Zeleznika lupaju drzavne pare na raznorazna pojacanja, velike zvezde koje otpustuju, pa vracaju, pa angazuju nove koje posle opet otpustaju, za to vreme sluzeci za sprdnju u Evropi i ocigledno gubeci primat cak i u regionu. Duleta Vujosevica nema mnogo u ovoj maloj zemlji. On je samo jedan, ali sa gnjidama nece zajedno, valjda je zato toliko i uspesan. Pravite projekte i bacajte pare gradjana Srbije, ostacete sprdnja i vecito kriminalno drustvo, kome niko tacno ni imena ne zna. Sto bi rekli navijaci Makabija, ko ste vi ustvari?

    0
    0
    Odgovori
    • Zaboravio si da ste prvih 5-6 sezona u EL sluzili za kos razliku.Cim uzletite sa aerodroma,razlika je bila preko 30 poena,imali ste po 1-2 pobede i to samo kod kuce,protiv nekih jadnika,koji su vas ipak tresli na svom terenu.Zaboravio si da su titule osvajane prebijanjem protivnika,mucki s ledja,samaranjem sudija po svlacionicama,gepekovanjem istih,otimanjem najboljih igraca od ostalih klubova a nikako sa pola snage.Zaboravio si da ste pojedine strance menjali jos u oktobru,jer vam se moglo,drzava je davala i sakom i kapom,nista niste placali i tad vam je bilo lepo i dobro a sada kukate ko pi.ke.Ona spodoba i jadnik vam je isprao mozgove svojim lazima i prodavanjem magle,da neznate gde bijete,ne razmisljate svojom glavom i svi su vam drugi krivi.Ko vam je kriv sto sa ovom ekipom u kojoj su 4 stranca i par afirmisanih i solidnih igraca,imate samo 3 pobede i umesto da budete 4.jer imate kvalitet za to mesto,vi ste 3.od pozadi.

      0
      0
      Odgovori
  4. Ako je zamena Tompsonu,to podrzavam ali ako treba da uzima minutazu Guduricu,to nikako ne treba.Osvojicemo ABA ligu i sa ovim sastavom,bez problema i zato bi morali imati vecu minutazu Guduric i Simanic,da bar njih dvojicu izbacimo i napravimo igrace za sledecu sezonu u EL,jer ce i dalje biti promena.Pojedini ce odlaziti,neki drugi ce doci ali nasa talentovana deca moraju biti u timu po 3-4 godine ali sa prihvatljivom minutazom.Simanic bljesne protiv Reala ali ga vec u sledecoj tekmi nema nigde ili ga Radnja pusti u derbiju zadnjih 20 sekundi,sto je ponizavajuce.Njegov minimum mora biti po 5 minuta a na nekim,manje tezim tekmama i preko 10.

    0
    0
    Odgovori
  5. Ове године спс-овско,дс-овско гробље испада из лиге и у кошарци и у фудбалу ! Живи били па видели ! И не битно је шта Вучић ради док год усташком клубу не даје паре ! Узети им војни стадион.Одузети земунело поклоњен од државних пара ! Свести их на ниво статистичке грешке !

    0
    0
    Odgovori
    • Crni jado idi kod doktora hitno,leci se ,au sta ti napravi onaj Dulo hahaha traume su to,dugogodisnje,siroma ti malo mi te je zao al stvarno,bolest je bolest.

      0
      0
      Odgovori
  6. Види ове бораније ! Вас и ђетиће смо урнисали 20 разлике и овакви какви смо сада !

    0
    0
    Odgovori
  7. Jedna lasta ne cini prolece, vi ste ekipa za nabijanje kos razlike postali, imate vi jos mnogo da radite da bi mogli da igrate sa mztom i tajfunom a kamoli sa velikom ZVEZDOM.Pozdrav uz poruku kompleksi su neizlecivi!

    0
    0
    Odgovori
  8. grobar do koske….da bas smo se vas uplasili pilicara,videlo se u derbiju da i ovako kilavi i slabiji deset puta nego prosle god mozemo kad hocemo da vas izmeljemo…a vas drzavni bankomat ste davno ispraznili pa zato i kukate…znam pali se masina,jos plej i sale i krecete jel…hahahahahaha ajde u rupu misu

    0
    0
    Odgovori
  9. A šta će tek biti kad pobedite Sutjesku….? Tada će Radonja i ekipa biti toliko preplašeni da neće smeti da se takmiče u ovoj smešnoj ABA ligi… Aj molim te, nemoj da lupaš….neko se plaši od vaših vrabaca i svraka…

    0
    0
    Odgovori
  10. Grobare do Koske Evo bas smo se uplasili od vas,moramo zbog vase istorijiske pobede nad Buducnoti da dovedemo Karija,Veijda,Bosa i Dzejmsa…Pobediti Buducnost u Pioniru,to ne moze svako.

    0
    0
    Odgovori
  11. I posle gospodin transparentnost kaze kako imaju mali budžet,a otpuštaju lagano dva najskuplja stranca naravno posle williamsa koji su ikad igrali na ovim prostorima…pa šta mislite da bi sofo otišao tek tako i odrekao se 30000 evra mesečno i potpisao za PAOK za tri puta manju platu da ga neko nije debelo isplatio,a tako će verovatno biti da mekelom…najveće zlo na ovim prostorima nastavlja da peljesi ovu državu uz pomoć velikog vodje bez ikakvog zakona i posledica dok napaćeni narod ćuti i trpi

    0
    0
    Odgovori
  12. Probudi se slobodno. Prvo treba da pobegnete sa zacelja tabele u svim sportovima pa tako i u kosarci. Kambek ce vam biti 12a pozicija Axxaxxaxa a a a a a axa aaxaxax

    0
    0
    Odgovori
  13. Kako me ovaj glodar nasmejao 🙂 Pobedili Buducnost i misle da ce uzeti ABA ligu xaxax!!! Pa prijatelju i mi smo tu Buducnost vec tukli sa 20 razlike !!!!

    0
    0
    Odgovori
    • A koji ste to vi jer je Zvezda ugasena, sada prekrsteni FMP -sa poljem trave kakovasi korisnici ne bi trpeli i 85o miliona dinara Kosovskih razloga i razloga sa juga Srbije sa laznim dr.ima na celu – a godine i godine crno bele srece vama nikada biti nece —jer jednostavno ne postojite, postoji drugi novi prekrsteni klub—pozdrav Dule Vujosevic

      0
      0
      Odgovori
  14. KOLIKO CE TO NAROD DA KOSTA …??? penzije i plate za sad znamo a cene robe i usluga: ENERGENTI : nafta, benzin, gas, struja ; KOMUNALIJE .. TELEKOMUNIKACIJE… HRANA IDEA ( todoric – zagreb ) , matijevic,beko, kostic, knezevic, … PDV, POREZI , DOPRINOSI … I.T.D. sta sve ne … sto covic za svoj privatni klub ima … BRAVO, BRAVO, KOLIKO DO SADA POTROSISE …??? KOLIKO CE JOS …??? DO USRANIH MOTAKA KAD IH NAROD U RUKE UZME …

    0
    0
    Odgovori
    • Tesko matori bez Bokija,Dodika i ostalih pomagaca?Nema vise da se daje za Pekovica rekorda suma novca onako kao dobar dan aaaaaa? Ahahahahahahahaha!!!Sve vas se vraca onako kako ste i vi radili!!!

      0
      0
      Odgovori
    • Sramota je da si penzioner, a pri tome nepismen. Sramota je da ti koji si meni kao poreskom obvezniku na grbaci pricas o porezu. Sramota je da si se sad setio da ostavis post. Sramota je da pricas o energetici a od iste tvoj voljeni klub dobija 1,5 mil eura od poreza koji ja placam. Sramota je da ti pricas o motki, a nikad je u ruku nisi uzeo, vec pozivas decu da se poubijaju na ulici. SRAMOTA JE STO IMAS GODINE, a ovako nesto napises……..SRAMOTA !!!!!

      0
      0
      Odgovori
  15. STRAH SE UVUKAO I LOSE PROCENE SU NEMINOVNE U MUTANT KLUBU BEZ SISTEMA FUNKCIONISANJA, KAKO SPORTSKOG, TAKO MORALNOG I FINANSIJSKOG DRZAVNOG BANKOMATA..UVUKAO SE PONOVO „SMRTNI“ STRAH OD SVETINJE POSLE POBEDE NAD KK „BUDUCNOST“, A JOS NAM DOLAZI PLEJ, POVREDJENI ANDRIC I MURIC, ZNACI, OCIGLEDNO JE I SVIMA VEC JASNO, VELIKI KAM-BEK SE OCEKUJE I SAMPION JE ONAJ STARI-PARTIZAN-MIT ILI CUDO-JEDINI PONOS I NAJVECI BREND SRBIJE !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Slusaj franjevicu gledaj vasa posla. Pazite da vas ne izbrisu kako sa kosarkaake a jos vise sa fudbalske mape evrope….katanac burazeru hteli vi to ili ne tako vam je…tako da bolje gledajte vasa posla pustite vi Zvezdu mi smo za vas Real Madrid i u basketu a o fudbalu da i ne govorim….

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter