3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ODRADIO PRVI TRENING: Vilijams zadužio opremu i pravac dvorana (VIDEO)

Objavljeno: 10.11.15 u 16:09

Novi – stari košarkaš Crvene zvezde je Marksu Vilijams. Iskusni američki internacionalac sleteo je u Beograd i odmah potom zadužio opremu, a dan kasnije odradio je testove i počeo sa pripremama za sezonu.

On je u kratkom obraćanju istakao da je dobro upoznat sa situacijom u klubu, da nestrpljivo očekuje povratak na teren i da želi da bude lider tima sa kojim je prethodne sezone osvojio triplu krunu…


(Izvor: Web TV)

Dolaskom Vilijamsa pojačale su se i spekulacije da bi Crvena zvezda mogla da se rastane sa Galom Mekelom, koje su dodatno podgrejane odlukom trenera radonjiča da Izraelca ne uvodi u drugom poluvremenu sinoćnjeg meča sa MZT-om.

Problem bi mogla da predstavlja činjenica da Vilijams ne može da igra do 1. decembra, kada mu ističe suspenzija zbog korišćenja opijata, a bilo bi prilično rizično da tim ostane sa samo dva plejmejkera od kojih je jedan mladi Nikola Rebić, a drugi Stefan Jović koji često ima problem sa povredama.

0
0

3 Komentara

    • Mi smo toliko konzervativni da to nije normalno. Marihuana u NBA-u nije na crnoj listi. Mnoge ikone kosarke konzumirali su marihuanu i pred sam meč. I ne samo kosarkasi, mnogo fudbalera konzumira istu, Ribery npr. koji je godinama u nazad bio jedan od boljih fudbalera.
      Sa decom treba razgovarati, i upoznati ih sa posledicama svih poroka, droge, alkohola, duvana, kocke, promuskuiteta, a ne radikalno braniti. Najslađe je zabranjeno voce, i ta radoznalost uvodi vrtlog poroka.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter