21
Košarka

FOTO: STARSPORT

POTPUNI PREOKRET: Ljubimac ‘Delija’ se ipak vraća u Zvezdu?

Objavljeno: 02.11.15 u 22:18

U danu kada se pojavila informacija da Crvena zvezda pregovara sa Eliotom Vilijamsom, u klub bi mogao da se vrati dobro poznati, ali i suspendovani Markus.

Iako Dejan Radonjić ima u rosteru veliki broj igrača na svim pozicijama, u uvodnim kolima regionalne i Evrolige je jasno da dosta toga ‘škripi’ u organizaciji igre. Gal Mekel nalazi se na udaru kritika navijača, pa je na pomolu povratak prošlogodišnjeg plejmejkera.

Iako se danas spominjalo da će crveno-bele pojačati Eliot Vilijams, ove večeri pojavila se informacija da će mnogo popularniji Markus Vilijams tokom tekućeg meseca se priključiti treninzima Crvene zvezde i kada mu bude istekla suspenzija 1. decembra ponovo da će ponovo obući crveno-beli dres.

‘Novosti’ prenose da je rukovodstvo kluba sa Malog Kalemegdana konstantno u kontaktu sa američkim plejmejkerom, te da će on već kroz nekoliko dana biti prisutan na treninzima Dejana Radonjića.

Ipak, postavlja se pitanje koliko je Markus Vilijams u dobrom fizičkom i kondicionom stanju, s obzirom da još od prošlogodišnjeg finala plej-ofa nije trenirao, jer je tada ustanovljeno da je konzumirao marihuanu, pa mu je određena suspenzija do 1. decembra ove godine.

0
0

21 Komentara

    • Vratiće jednog dana taj lažni doktor sve što je pokrao od nas jer shvatite vi Beogradjani, da smo i mi */*SRBIJA*/*—-iako vi to ne želite možda a ako mislite da ste vi samo Srbija *ONDA ĆE SE TA ISTA ZEMLJA SVESTI PO VAŠOJ ŽELJI U MEDJE BEOGRADSKO PAŠALUKA* i shvatite ovde ima i navijača i Zvezde i Partizana ali smo pre svega državljani opljačkane Rep. Srbije i SRBI koji volimo svoju zemlju, ŽIVELA SRBIJA, SRBIJA, SRBIJA, SRBIJA——

      0
      0
      Odgovori
  1. Uzeo**dr. Čovke** ektar zemlje u zakup kako bi prekršteni klub posejao kvalitetnu travu za korisnike iz svog kluba. Upotrebio sve agrotehničke mere, kako bi prinos i kvalitet trave bili na zavidnom **amer** nivou

    0
    0
    Odgovori
    • .!. XXAAXXAA .!. ..“Pobegao..“…DOSTA SAM VAM TAMO OCI OTVARAO, SADA MALO NA OVOM, ZA SADA OBJEKTIVNOM I NEPRISTRASNOM PORTALU, DA NASTAVIM SA IZNOSENJEM ISTINE I BORBOM ZA SLOBODU SPORTA I SRBIJE !!!..Mada mi se cini, kao i uvek, da ne vredi prosipati „bisere medju svinje..ne shvataju njihov znacaj..“…

      0
      0
      Odgovori
  2. ..Posle 4 godine po Covicevom priznanju, zlo, jad i beda Srpske kosarke se odmrzlo, KAKO SE ONDA DJANKI „VRACA“..ILI JE I DALJE OVO FMP-e, SAMO RENTIRANE NAVIJACICE NECE TO DA PRIHVATE, MOZDA I ZBOG NOVCA, KOJI DOBIJAJU NA BLAGAJNI OTKUPA SEK. SIROVINA U VLASNISTVU FABRIKANTA LAZI, SPINA, PREVARE i OBMANE..??!!!.. .!. XXAAXXAA .!. LIMENKEEEEE

    0
    0
    Odgovori
  3. Mi grobari mozemo da pljujemo ovog coveka samo zato sto nas je unistavao svojom igrom. Meni je krivo sro on dolazi u zvezdu zqto sto ce ih pojacati…. Mnogo je bolji igrac od Izraelca i plasi me zato sto znam da ce Zvezda njegovim dolaskom biti mnogo bolja. To sto je on popusio dzoju necini ga losim igracem vec glupim covekom.

    0
    0
    Odgovori
  4. Ajde što je ćoravi majmun i kriminalac i namestio atentat premijeru ali dokle će sve da pide… Sad i narkomana juri da ubaci u ekipu… Ali kad se bolje razmišlja i sli to mu je posao… Dil, atentati i tako… A vučko mu i dalje veruje… Stvarnono nenormalno.

    0
    0
    Odgovori
    • Video covek od vas pa hoce i on jednog naduvanog u timu.Kme,kme,kme,kme,nema vise Tadica pa nema ni pretnji ni ucena,bolje gledajte svoje dvoriste jer ce borba za cipiripi kup biti duga i mucna!!!

      0
      0
      Odgovori
    • Toliko poruka pod drugim imenima samo,kako ti ne dosadi hahahahaha Dodikovac samo nemojte vi pisati o postenju hajahahahaha

      0
      0
      Odgovori
  5. Ko bi drugi placao narkomana i lopova 900 000 po sezoni osim nekog ko je kriminalom stekao bogatstvo

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter