1
Košarka

FOTO: STARSPORT

SREĆA U NESREĆI: Mitrović nije doživeo najtežu povredu

Objavljeno: 19.10.15 u 13:28

Odmah nakon pada Luke Mitrovića u duelu protiv Olimpije bilo je jasno da se radi o teškoj povredi kolena, na šta su ukazivale reakcije članova stručnog štaba i igrača Crvene zvezde.

Klub se prethodne večeri oglasio saopštenjem da kapitena očekuje višemesečno odsustvo sa terena, a tačna dijagnoza povrede nije mogla da bude određena dok nije spao otok sa povređenog kolena.

Strepnja da su možda stradali ukršteni ligamenti kolena na sreću se nije obistinila jer kako saznaje Blic Mitrović je doživeo istu povredu kao pre dve godine u Novom Mestu samo što je sada u pitanju druga noga.

Naime, mladom krilnom centru je dislocirana čašica kolena i došlo je do rupture vlakana patele što je ipak daleko bolje od kidanja ligamenata.

U svakom slučaju Mitrovića ponovo očekuje višemesečno bolovanje, ali ipak postoji šansa da se u drugom delu sezone priključi svojim saigračima i da ih predvodi u borbi za trofeje.

Pročitajte ko je sve poslao poruke podrške kapitenu crveno-belih i kako je on ohrabrio navijače svog kluba.

Pročitajte koji bi igrač mogao u nastavku da bude zamena za Luku Mitrovića.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter