8
Košarka

TURČIN TVRDI: Zvezda pregovara sa igračem koji bi mogao da zameni Mitrovića

Objavljeno: 19.10.15 u 12:23

Nedavno je predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović govorio o raznim izvorima koji tvrde da imaju informacije iz prve ruke kada su u pitanju dešavanja u klubu i da im ne bi trebalo previše verovati.

Ipak nakon sinoćnje povrede Luke Mitrovića jasno je da će crveno-beli morati da potraže rešenje na poziciji krilnog centra, a kao „kec na deset“ pojavila se informacija koju je na Tviteru podelio turski novinar Fersu Jahjabejoglu koji tvrdi da Crvena zvezda i dalje pregovara sa grčkim reprezentativcem Kostasom Papanikolauom.

Navodno on i dalje čeka ponudu iz NBA i ukoliko je ne dobije u skorije vreme nije nemoguće da pojača srpskog šampiona. Pored toga Papanikolau nije klasična četvorka, ali bi mogao da odgovori i na taj zadatak ukoliko ga dobije.

Koliko ima istine u celoj priči saznaćemo veoma brzo jer Crvena zvezda nema vremena za čekanje odnosno u narednih nedelju dana gotovo sigurno jedan novi igrač stići na Mali Kalemegdan. Da li će to biti Papanikolau, Tomas ili neko treći…

0
0

8 Komentara

  1. Covic je ponudio 1 300 000 za sezonu i novac nije problem vec to sto Grk trazi da u slucaju NBA ponude moze da ode bilo kada

    0
    0
    Odgovori
  2. trebaju 3-4 igrača a ne jedan, sa ovim timom neće ni u plej off ABA lige, a za evroligu, mogu se samo brukati-realno

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter