10
Košarka

FOTO: STARSPORT

IPAK SE VRAĆA U STARO JATO: Partizan dobio veliko pojačanje za nastavak sezone!

Objavljeno: 09.10.15 u 12:50

Deluje da su stvari krenuli na bolje kada je Košarkaški klub Partizan u pitanju. Posle pobede nad MZT-om, stiglo je veliko pojačanje na poziciji beka-šutera.

Po istom receptu po kom je potpis na ugovor sa crno-belima stavio Kosta Perović, Partizan je angažovao i Danila Anđušića, beka-šutera koji je prema mnogim mišljenjima navijača, ali i stručnjaka, ovom timu bio preko potreban.

Bivši košarkaš Partizana je prethodne dve nedelje trenirao sa ekipom, čekajući inostranu ponudu, ali kako je ona izostala, odlučio se da stavi paraf na ugovor sa višeprvakom Srbije.

Iako je to demantovao u nekoliko navrata, Anđušić će potpisati jednogodišni ugovor, prenose ‘Novosti’ i to je možda i najveće pojačanje Partizana za novu sezonu.

Videćemo hoće li biti još pojačanja u narednim danima, pošto se spominjao i dolazak kvalitetnog Amerikanca na poziciji krilnog centra.

0
0

10 Komentara

  1. A joj DULE pedofilu sta si radio to ovim cigancicima da nas tolko mrze nisi ih treboao bas toliko silovat j…….ga sad imaju posledice.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovaj dečko,definitivno nije normalan.To sam shvatio kad je napustio Hemofarm ali sam mislio da ga inostranstvo malo opametilo ali izgleda da nema šanse,glup čovek ostaje to,bez obzira gde boravio.Spasiće ih koliko da ne budu zadnji,sa njim će biti pretposlednji.Umesto da igra neku evropsku ligi i evrokup,on dolazi da se bori za opstanak istagnira.

    0
    0
    Odgovori
    • U gigantu kakav je Partizan ne moze se stagnirati bez obzira na trenutne okolnosti!Kada se pravi transfer u neki klub u Evropi iz Partizana se dobija mnogo veca cena jer je on poštovan u Evropi!Zvezdašima nikad nece biti jasno da oni koji igraju u Partizanu nisu prvenstveno tu zbog para!Nije bez vete veliki Duško Radovic rekao „Za druge se navija Partizan se voli“!

      0
      0
      Odgovori
  3. ..“Sram“ te bilo PEKmen, nismo se tako dogovorili.. .!. XXAAXXAA .!. GANCI, DOBILI STE DVE, a dacemo vam jos koju utakmicu FORE, kao i u fudbalu, a onda sledi OTREZNJENJE U VIDU SUROVE STVARNOSTI PO VAS, NAS PARTIZAN PONOVO, ZAUVEK-PRVI !!!.. .!. XXAAXXAAXXAAXXAAXXAA .!. Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Ludaku,izgleda da samo još tebi nije jasno da vas razbijamo u svim sportovima a pogotovo ti je krivo što vas razvaljujemo u fudbalu i košarci a tako će biti i za mesec dana i na proleće.Vi ste najveća bruka Srbije i morate biti rastavljeni na proste činioce od najvećeg brenda u državi.

      0
      0
      Odgovori
      • A zar vi niste bili rastavljeni na atome godinama, pa ste opet tu gde jeste, ajde garagan ne s–i. 😀 Sad mi imamo problema, pa ce se opet vratiti na staro, ne brini.

        0
        0
        Odgovori
        • E,moj,glodaru,voleo bi ti da se vrati na staro ali nema nista od toga jer se vec vratilo na ono staro i pravedno.Sad je svako tamo gde mu je mesto,kao kad je Zvezda 10 puta uzastopno bila prvak.

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter