2
Košarka

KONAČNO STIŽE AMERIKANAC? Partizan odabrao pojačanje (VIDEO)

Objavljeno: 08.10.15 u 00:27

Već posle prvih nekoliko utakmica u ABA JTD ligi postalo je jasno da je ekipa partizana „najtanja“ na poziciji krilnog centra tj. da joj je potrebno pojačanje u reketu.

Trener Petar Božić je najavio da klub radi na tome da dovede jednog igrača koji bi mogao da bude „kapitalac“, a Večernje novosti otkrivaju da se radi o Kevinu Džonsu, koji je prošle sezone igrao za francuski Šole.

Kako ovaj list piše Partizan već neko vreme pregovara sa agentom ovog igrača koji je u Letnjoj ligi igrao za Milvoki, a trenutno traži angažman i konkretnu ponudu.


(Izvor: Youtube/nbadleague)

Partizan je navodno izneo svoju ponudu i čeka se odgovor 26-godišnjeg igrača koji je u sezoni 2012/13 odigrao 32 utakmice za Klivlend Kavalirse u NBA ligi.

0
0

2 Komentara

  1. Nama treba mlad i talentovan igrac koji ce potpisati ugovor bar na 3 godine.Ovaj ne znam stvarno sta ce nam.Bolje da pruzimo sansu Glisicu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter