11
Košarka

Foto: STARSPORT

OVA ‘BOMBA’ BI ODJEKNULA ŽESTOKO: Reprezentativac Srbije dolazi u Crvenu zvezdu

Objavljeno: 19.09.15 u 20:32

Za Košarkaški klub Crvena zvezda prelazni rok odnosno misija dovođenja novih igrača još uvek nisu završeni pošto se šuška da bi na Mali Kalemegdan mogao da stigne aktuelni reprezentativac Srbije.

Kako prenosi Sportska centrala krilni centar Zoran Erceg mogao bi da bude poslednje pojačanje crveno-belih ovog leta. Reprezentativac Srbije je slobodan igrač pošto mu je istekao ugovor sa Galatasarajem.

Bez obzira na to veliko je pitanje koliko u ovoj vesti ima istine pošto je poznato da je Erceg igrajući za turkse klubove Galatasara i Bešiktaš odnosno ranije za moskovski CSKA imao milionske ugovore pa je pitanje da li bi pristao da igra u Zvezdi za nekoliko stotina hiljada.

Ranije se govorkalo da bi Crvena zvezda mogla da dovede još jednog igrača na poziciju krila, a kao kandidati su figurirali Marko Simonović i Marko Kešelj.

Pročitajte i šta kaže selektor Đorđević o suzama u svlačionici nakon poraza reprezentacije Srbije od Litvanije u polufinalu Eurobasketa.

0
0

11 Komentara

  1. BRAVO ZA ERCEGA,SVAKA CAST AKO DODJE,SJAJNA EKIPA ZA OVU SEZONU,PORED GUDURICA I LAZICA HVALI NAM JOS JEDNA DVOJKA POSLE ODLASKA BLAZICA,MISLIM DA U ZVEZDI VEC ZNAJU KO JE TO I UBRZO CEMO I MI TO ZNATI…MADA NAM JE NIKOLA PEKOVIC NAJVECE POJACANJE ZA OVU GODINU 😉

    0
    0
    Odgovori
  2. Meni je žao ovog lika „grobar do koske“.. Bilo da je trol, ili ne, verujem da mu je život prilično prazan i žalostan..

    0
    0
    Odgovori
  3. .!. XXAAXXAA .!. „Dolazi“ da zavrsi zapoceto sa Galatom, da vam kao i DIVAC ZABIJE KLIN OD KOGA NEMA OPORAVKA, OSIM NOVE PROMENE IMENA I FUZIJE, OVOG PUTA SA ARAPSKIM KK TIMOM, JBG. NOVAC JE NOVAC ILI PARE NE SMRDE.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter