1
Evrobasket 2022

FOTO: STARSPORT

ALEKSANDAR ĐORĐEVIĆ: Bilo je suza! (FOTO)

Objavljeno: 19.09.15 u 18:29

Košarkaška reprezentacija Srbije poražena je u polufinalu Evropskog prvenstva od Litvanije, a selektor Aleksandar Đorđević je istakao da je bilo suza.

– Bilo je svega, svakakvih reakcija… I razočaranja i suza od strane svih, ali to je sve sastavni deo sporta. Neke stvari jako teško padnu čoveku, pogotovo igračima, koji imaju svoje snove. Ne smemo da prestanemo da sanjamo, ne smemo da prestanemo da živimo za te snove, da radimo… Jer samo tako dolazimo do ostvarenja… Do toga se stiže otvorenim očima, a nama je potrebno da sa velikom dozom realnosti uđemo u dalja takmičenja, dalje utakmice – rekao je Sale nacionale, a preneli su Beta i Blic.

Aleksandar Đorđević je istakao da će „orlovi“ u nedelju od 14 časova pokušati da učine kako bi osvojili bronzanu medalju.

– Mi smo ovde i idemo na pobedu. Kao što smo u svaku utakmicu išli. Imamo snagu, kako mentalnu, tako i fizičku…. Imali smo razgovore. Momci su orni i željni da dođu do medalje, mislim da bi to bilo sjajno. Učinićemo sve što je u našoj moći da dođemo do te medalje. Neće biti ni malo lako. Ako je neko povređen, to su onda Francuzi, koji su očekivali i spremili svu ovu feštu za njih i za neko slavlje njihove generacije. Sigurno će doći sa osvetničkom željom, ali mi nemamo čega da se plašimo, imamo svoje kvalitete i tako ćemo igrati – zaključio je Đorđević.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter