6
Evrobasket 2022

FOTO: STARSPORT

MILOŠ TEODOSIĆ: Težak, bolan poraz

Objavljeno: 19.09.15 u 09:09

Košarkaška reprezentacija Srbije doživela je prvi poraz na Evrobasketu u polufinalu od Litvanije izgubivši meč sa ulogom direktnog plasmana na Olimpijske igre rezultatom 67:64.

Jedan od najboljih igrača turnira, plejmejker „Orlova„, Miloš Teodosić, nije krio emocije posle bolnog gubitka utakmice.

– Ovo je jako težak i bolan poraz. Nismo odigrali kako je trebalo od početka meča. Sve je bilo prenervozno, nije trebalo to da dozvolimo, već da igramo kao na prethodnim utakmicama – rekao je Teo i dodao:

– Može se reći da Litvanci nisu iznenadili nas, već mi sami sebe lošom partijom. To ne znači da se nismo borili, da nismo dali sve od sebe, ali nismo odigrali prema očekivanjima – istakao je Teodosić.

0
0

6 Komentara

  1. КК НАРКО КАРТЕЛ , особе као што си ти треба стрељати или прогнати из ове земље ! ти јебено не заслужујеш да ходаш овом земљом и дишеш ! јер си малоумни хермафродит ! више од свега на свету бих волео да те сретнем ..

    0
    0
    Odgovori
  2. Momci su za svaku pohvalu samo napred nemoj te se okretat nazada imali ste los dan isto sada nisu sve ladje potonule i to se mora desiti da bi se izvukla neka pouka BRAO MOMCI VI STE IPAK ZA NAS SAMPIONI

    0
    0
    Odgovori
  3. Sesdesetih godina forsirani su psihicki i fizicki bioritam. Neki profesori sa DIF-a su detaljno objasnili ulogu fizickog bioritma u profesionalnom sportu. Licno sam se u to uverio. Kao kosarkas amater obicno bih za vreme treninga pogodio 8 od 10 penala, a retko vise ili manje. Jednog dana pogodio sam 47 penala od 50 suteva. Tri sata kasnije igrali smo prijateljsku utakmicu Leda (Knjazevac) i Radnicki iz Nisa. Pogodio sam prva dva penala. Kada sam pucao sledecih 6 penala, moji saigraci nisu stajali pored reketa, jer su bili sigurni da cu i njih pogoditi.
    Pola veka redovno gledam kosarkaske utakmice, uglavnom na televiziji. Desava se da neko od NBA igraca pogodi i po 8 trojki bez promasaja, a mnogi od njih promase najvise 1-2 penala na utakmici mesecno. Setimo se naseg bivseg reprezentativca Tomasevica, koji nije imao vise od 50% pogodjenih penala u celoj karijeri.
    Ukratko, juce smo bili nadigrani u svim elementima. Promasivali smo trojke, osrednje pucali penale, a primili 10-ak koseva na amaterskom nivou. Oni su vodili 35 minuta i ne bi, posteno receno, bilo ni fer da mi pobedimo.
    Predlazem nasim kosarkaskim trenerima da 3-4 sata pre utakmice odvoje po 5 najboljih trojkasa da pucaju po 50 trojki, sa mesta koje sami odaberu. Prva trojica SMEJU kasnije na utakmici da pucaju trojke, bez obzira kako su rangirani. Mozda bi neki rezervni igrac imao „svoj dan“ i obezbedio pobedu ekipi. Odakle znamo da to juce nisu bili Simonovic ili Milosavljevic.
    Boza Bogdanovic, Bor

    0
    0
    Odgovori
  4. Raduljica i Bogdanović napolje iz reprezentacije. Raduljica kao panj celo prvenstvo, Bogdanović jedno ako mu sviraju 20 bacanja, pa da ubode nešto. Milosavljević i Milutinov verovatno pozvani preko politickih veza, pošto za košarku nisu. Poraz ide na dušu selektora, ne ume da tempira formu, posto je bila u konstantnom padu. Ostatku reprezentacije svaka čast, borili su se kao Spartanci i osvetlali obraz.

    0
    0
    Odgovori
  5. Svaka cast svima vama na velikoj borbi tokom celog prvensta bili ste najbolji ali mislim prevelika zelja za pobeddom je ucinila svoje a i LITVANCI su cini mi se imali i amlu podrsku sudija.
    sve ce to doci na svoje mesto vas Djordjevic je veliki covek i radnik sportista koje je preneo na vas koje vam je dalo snagu i moc ali eto i to je sport netreba tugovati znam da je zal za boljim uspehom ali MOMCI GLAVU GORE POSLE KISE DOLAZI SUNCE. SRECNO SA FRANCUZIMA DRZIMO PALCEVE SVI, A TEO I DRUGOVI NEKA NE TUGUJU VEC GLAVU GORE TO JE SPORT KOJI ONI VISE ZNAJU NEGO JA STO VAM PISEM. SRECNO MOMCI

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter