6
Košarka

ZVANIČNO: Zvezda dovela prvog Amerikanca, hoće li ih biti još?

Objavljeno: 25.08.15 u 12:04

Crvena zvezda Telekom nastavila je da kompletira tim za predstojeću sezonu angažovanjem još jednog pojačanja.

Jednogodišnji ugovor sa crveno-belima potpisao je Rajan Tompson koji je prošle sezone sa velikim uspehom igrao u redovima šampiona Nemačke – Bamberga. Tompson ima 26 godina i visok je 198 centimetara, a za Bamberg je na 46 utakmica u nemačkom šampionatu i Evrokupu prosečno beležio preko 12 poena uz po 2,2 skoka i asistencije po meču.

Košarkašku karijeru počeo je na Univerzitetu Rajder, u Evropi je nastupao i za italijansku Brešu i dva belgijska kluba Okapi Alstar i Ostende sa kojim je osvojio nacionalni kup i belgijsko prvenstvo.

Tompson je tako posle Skorcanitisa i Nastica postao treće pojačanje crveno-belih za novu sezonu. Odlikuju ga sjajne atletske sposobnosti, dobar šut za tri poena, prvenstveno igra na poziciji krila, ali po potrebi može da popuni i poziciju beka šutera.

Postoji mogućnost da na Mali Kalemegdan uskoro stigne još jedno pojačanje i to ni manje ni više nego NBA igrač.

0
0

6 Komentara

  1. Ne znam kako ih nije sramota, prvo dugovi od nekoliko miliona evra a sad dovode sve neka preskula pojacanja. Osnovci, moci cete da gledate ovov ciku u czv a za uzvrtat necete dobiti besplatne knjige

    0
    0
    Odgovori
    • Кме кме кмее МАЛОМ КОМПЛЕКСАШУ ДИМИ ИЗ УШИ И ПЕНЕ МУ УСТА ОД МУКЕ ХОХО ДУЛО И САЛО ИХ ДОВЕЛИ НА ТОП АЛИ ОДПОЗАДИ САДА СНУРФУЈУ СТОПАЛА ЗА 500 ДИНАРА …МОЖЕ НАМ СЕ !!! НЕГО КО ДОЛАЗИ У КК ПРОЗУКЛА ПРОПАСТ !?!?!? ЧУО САМ НАЈВЕЋЕ ПОЈА АЊЕ ТИТАН КАТАНАЦ !!!!

      0
      0
      Odgovori
      • Je*e se meni i za Duloa i za citavu upravu, nego smatram da nije u redu da se ugasi klub jer je on slika Srbije u Evropi u kosarci, bas kao sto je czv u fudbalu

        0
        0
        Odgovori
    • Kuku lele,Makelele
      Nema više crno-bele
      Nit će biti svinje rasne
      Nit publike ‘prvoklasne’
      Što no lane povikase
      Kod komšije crkla krava
      A za zlo svoje ne znase
      Pa s ramena ode glava.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter